Borussia Dortmund:

Even Steven inför returen i Ruhrområdet efter att första mötet i Nederländerna slutat 1-1. Donyell Malen gav Dortmund ledningen på sin gamla hemmaarena innan PSV till slut fick till en rättvis kvittering på en tveksamt dömd straff i den andra halvleken. PSV var det spelmässigt bättre laget och styrde matchbilden mot ett lite mer passivt och omställningsfokuserat Borussia Dortmund, likt vi lärt känna Die Schwarzgelben under Edin Terzics ledning.

Dortmund kommer från en tung bortaseger i helgen när man lyckades hålla undan och bortabesegra Werder Bremen med 2-1, trots en utvisning på Marcel Sabitzer halvvägs in i matchen. Dessförinnan gjorde Jadon Sancho sitt första mål sedan återkomsten och Manchester United-spelaren närmar sig formen mer och mer.
Terzic får klara sig utan avstängde Nico Schlotterbeck här, så Mats Hummels och Niklas Süle lär utgöra mittbackspar. Även

Sebastién Haller saknas alltjämt, så Nikas Füllkrug lär leda linjen flankerad av Malen och Sancho. Terzic kan hämta mod inför returen från det faktum att Dortmund inte förlorat någon av de åtta senaste hemmamatcherna i Champions League.

PSV Eindhoven:

Åtnjuter en oerhört imponerande säsong under Peter Bosz ledning och har redan så gott som säkrat Eredivisietiteln med ett tiopoängsförsprång och en imponerande nolla i förlustkolumnen. PSV har inte tagit sig till kvartsfinal i Champions League sedan 2007, men självförtroendet är stort och man kommer garanterat ge allt för att säkra avancemang på ett gungande Signal Iduna Park.

PSV gjorde en skaplig insats i första mötet och var i mina ögon det bättre laget. PSV styrde spelet, var mer proaktiva och skapade fler chanser än Dortmund, utan att nå de riktigt högkvalitativa målchanserna. Skyttekungen Luuk de Jong slog till sist till från straffpunkten, och även om straffen var kontroversiell så förtjänade PSV kvitteringen. Jag räknar kallt med att PSV inte kommer uppträda annorlunda på bortaplan – även om det är i en fientlig miljö framför gula väggen mot ett mer rutinerat och meriterat motstånd. Peter Bosz lag spelar bara fotboll på ett sätt – med gasen i botten – och PSV kommer blåsa på och försöka spela anfallsfotboll även här. PSV har dock inte öst in mål på samma sätt på bortaplan mot kvalificerat motstånd på sistone, och om gästerna inte får utdelning kan det spela rakt in i Terzics händer när hans Dortmund får ytor att ställa om på.

Noa Lang saknas alltjämt, men i övrigt ser skadeläget rätt bra ut. Joey Veerman och Ismael Saibari missade helgens match mot Go Ahead Eagles, som PSV vann med 1-0. Veerman är med i truppen nu, även om hans status alltjämt är lite osäker – och han vore ett tungt avbräck om han inte kommer till spel från start – men Saibari missar matchen.

Marknaden tror på mål

Marknaden tror på mål här och jag var initialt på väg att löpa åt det hållet också. Peter Bosz tullar aldrig på sina principer och hans PSV kommer försöka blåsa på på Signal Iduna Park. Det gjorde man dock även hemma i första mötet och trots att nederländarna styrde spelet så radade man inte upp högkvalificerade målchanser och behövde en tveksamt dömd straff för att få hål på Dortmund. Jag tror matchbilden kan bli liknande här, där PSV äger initiativet och Dortmund, som är ett förvånansvärt försiktigt lag under Terzic, fokuserar på att hålla ihop i defensiven och såra PSV i omställningar via Sancho och Malen. Dortmund gick under 2.5-målslinan i samtliga hemmamatcher i CL-gruppspelet där resultaten lyder som följer: 0-0 mot Milan, 2-0 mot Newcastle, 1-1 mot PSG. PSV öser in mål i Eredivisie men har haft det lite tuffare att få till samma målproduktion på bortaplan mot bra motstånd. PSV har gått mållöst borta mot lag som Feyenoord (0-1) och Arsenal (0-4) och ett mot Ajax (1-1), som har en tuff säsong. I helgen vann man 1-0 borta mot Go Ahead Eagles. Jag tycker underspelet kan vara intressant. Under 2.5 kan testas till 2,55, och även Under 3 eller Under 3.5 kan vara av intresse.
This is the stats tab
This is the post tip