Borussia Dortmund:

Vi inleder Bundesligahelgen på Westfalenstadion efter landslagsuppehållet. Nye tränaren Nuri Sahin inledde säsongen med en fin 2-0-seger mot Eintracht Frankfurt och följde senast upp med att spela 0-0 mot Werder Bremen i en match där Nico Schlotterbeck blev utvisad i den andra halvleken.

Schlotterbeck är därmed avstängd här, vilket lär innebära ett mittbackspar med Waldemar Anton och Niclas Süle. Gio Reyna skadade sig under landslagsuppehållet och missar den här matchen, precis som unge Kjell Wätjen.

Heidenheim:

Frank Schmidts Heidenheim har inlett säsongen minst sagt imponerande och tycks fortsätta flyga högt efter fjolårets framgångar som nykomling. Heidenheim har vunnit alla fem tävlingsmatcher så här långt – inklusive dubbla segrar mot BK Häcken i Conference League-kvalet. Ligaspelet inleddes med en 2-0-seger borta mot nykomlingen St. Pauli och följdes upp med en imponerande 4-0-seger mot Augsburg innan landslagsuppehållet.

Heidenheim har fortsatt visa sig skickliga på att få ut mycket av lite i matcher. Schmidts lag har generellt liten andel av bollinnehavet – senast mot Augsburg 36% där man släppte till lika många chanser som man skapade, 15, men lyckades ändå vinna med 4-0 - och har varit imponerande effektiva. 18-årige Bayern München-talangen, som är i Heidenheim på lån, har varit i gott slag med mål tre matcher i följd. På skadelistan återfinns Keller och Niehues.

Kan vi lita på Dortmund?

Jag har inte sett tillräckligt av Nuri Sahins lag för att lita på Borussia Dortmund i någon handikappmarknad här, särskilt mot ett Heidenheim som imponerat stort under säsongsinledningen. Dortmunnd har hållit två raka nollor, men jag är inte säker på att fjolårets defensiva brister är som bortspolade. Dessutom Schlottterbeck borta här, och Heidenheim har varit målglada inledningsvis. Inget av lagen har släppt in mål än så länge, men motståndarna har ändå kommit till en del målchanser (2,7 xAG sammantaget). Båda lagen gör mål finns till 1,81 hos Pinnacle . BTTS & Över 2.5 mål finns till 2,18.

This is the stats tab
This is the post tip