Borussia Dortmund Kom smärtsamt nära att sno Bundesligatiteln från Bayern München i våras, men Edin Terzics Dortmund har öppnat årets säsong något trögare. 1-0-segern mot Köln i premiären följdes upp av en rejäl missräkning i omgång 2 när Dortmund bara fick med sig en poäng efter 1-1 borta mot bottenlaget Bochum i Rührderbyt. Dortmund hamnade tidigt i underläge och Donyell Malen kvitterade i den andra halvleken.

Dortmund lär vara revanschsuget när Die Schwarzgelben nu välkomnar Bundesliganykomlingen Heidenheim till Signal Iduna Park.

Heidenheim har inte fått någon flygande start på säsongen i Bundesliga efter uppflyttningen i våras. 0-2-förlusten i premiären borta mot Wolfsburg följdes upp av en tung 3-2-förlust hemma mot Hoffenheim, där Heidenheim tog en 2-0-ledning efter en timme men där gästerna gjorde tre mål under sista kvarten. Nu väntar en tuff, tuff bortamatch.

Skadeläget ser bra ut för Dortmund, som saknar Duranville och Meunier. Det finns även frågetecken för Gio Reyna samt veteranen Mats Hummels, som bara spelade 45 minuter senast, men Niklas Süle är en fullgod ersättare bredvid Nico Schlotterbeck. Heidenheim-tränaren Frank Schmidt får klara sig utan skadade trion Busch, Föhrenbach och Qenaj.