BP gästar Djurgården på onsdagen. 
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för BP. 

Stormar runt Djurgården. 3-0-torsken mot GAIS i söndags var något form av säsongssämsta. Bara två vilodagar inför den här hemmamatchen, som blir tredje på sex dagar. Dessutom Värnamo borta i helgen innan Europa börjar nästa vecka. 

Tätt matchande och ett DIF som inte är särskilt bra i ordning. Stor spelaromsättning under vintern och sommaren, det hattas mellan olika startelvor och formationer. Derbyn förloras. Samtidigt vinner de en hel del matcher utan att speal bra och de har kvalificerat sig för Europa. Oavsett - jag har svårt att se att det ligger en topprestation i korten för Djurgården här. 

Släppt till fyra eller fler hörnor i nio av de seanste tio i Allsvenskan - enda undantaget är sjukt nog Malmö borta. Dock väldigt specell match där. 

BP kan spela avslappnat

Blev en poäng för BP hemma mot Mjällby i lördags. Ingen större match direkt, men en viktig poäng och de har lite luft neråt trots allt. Kommer hit utan någon kniv i strupen. Även om det inte är ett hett prestigefyllt stockholmsderby som när AIK, Bajen och DIF möts finns en hel del stockholmskillar i BP och de kommer såklart vara rejält sugna här. 

En extra vilodag kontra Djurgården, dessutom ingen veckomatch som DIF hade. Ingen bra tabellrad, men BP kan alltid stå upp bra spelmässigt mot alla lag och Engelmark/Mellberg är rätt konsekventa i sitt spelsätt. 

Haft fyra eller fler hörnor i 12 av de senaste 13 matcherna. Sett över hela säsongen slår de en 3,5-lina väldigt ofta. Visst, Djurgården borta är en tuff match på förhand, men här och nu tycker jag matchen ser tuffare ut på pappret än i verkligheten. 

Jag tror BP står upp bra här och att de har alla chanser att skrapa ihop fyra hörnor över 90 minuter. 

Speltips: BP att ha över 3,5 hörnor

This is the stats tab
This is the post tip