Dinamo Batumi:

Georgiska Dinamo Batumi står inför en rejäl utmaning i returen på hemmaplan i det här Champions League-kvalet. Ludogorets vann första mötet välförtjänt med 3-1 och Dinamo Batumi måste således stå för en rejäl vändning här om det ska bli avancemang.

Dinamo återfinns på fjärde plats i georgiska Erovnuli Liga, åtta poäng efter ledande Dila Gori och med bara två segrar på de sex senaste matcherna i alla turneringar och en på fem i ligaspelet.

Ludogorets Razgrad:

Var det klart bättre laget och vann välförtjänt i första mötet, där man inte lät någon eventuell ringrost – bulgariska ligan är ju inte i gång, till skillnad från den georgiska - ha någon inverkan. Ludogorets är betydligt mer vana vid den här typen av tillställningar än Dinamo Batumi. Man har vunnit bulgariska ligan 13 gånger i följd och medverkar ofta i någon nivå av Europaspel. I fjol tog man sig vidare från Europa Conference League-gruppspelet innan det blev uttåg mot schweiziska Servette i playoff.

Ludogorets knyter ihop säcken

Storlekskillnaden klubbarna emellan fanns att se redan i första mötet och Ludogorets går förstås in för att knyta ihop säcken här mot ett lag man återigen ska vara starkare än. Dinamo Batumi måste gå för det och har även i vanliga fall ingen defensiv som är något vidare att luta sig mot. Dinamo har släppt in 20 mål på 18 matcher i ligaspelet och har släppt in 10 på de fyra senaste matcherna. Ludogorets ska kunna lösa det här. Rak tvåan finns till 1,83 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip