Speltips: X2 till 2.10 hos bet365 .
—-
Returmöte mellan Differdange och Klaksvik står på agendan under onsdagen!

Klaksvik lyckades få med sig 2-0 från sitt hemmamöte, trots att man blivit rätt bombarderade av Differdange rent chansmässigt. 6-24 i målchanser men 2-0 på resultattavlan får ses som rätt bra utdelning, och ett fint resultat att hålla i handen när man nu reser till Luxemburg.

Differdange är självklart inte nöjda med utgångsläget man har, men helt kört är det såklart inte.
Man såg dock tydligt att det var Differdanges första tävlingsmatch på ett bra tag. Spetsen fanns inte riktigt där trots det stora övertaget i chanser. Frågan är om Klaksviks matchform ger dem fördelen även i bortamötet?

Synade på hemmaplan?

Jag tror mycket väl det kan bli så. Både rutinen av dessa sammanhang och att man är inne i ett betydligt mycket hetare matchtempo får inte underskattas.
Differdange lär styra den här matchen och Klaksvik lär försvara lite lägre, men jag ställer mig tveksam till om Differdange har i sig att få hål på Klaksvik tillräckligt ofta och mycket.

Som sagt, att Klaksvik är mitt i säsongen samtidigt som Differdange endast har ett par träningsmatcher i ryggen får inte underskattas, både defensivt men framförallt offensivt där man kommer behöva gå för det den här matchen.

Jag är lite inne på att Differdanges chansmässiga övertag ger dem en lite väl stor fördel i den här matchen.
Favoriter må man vara, men jag kommer att testa dubbelchansen på gästerna Klaksvik.
X2 till 2.10 är ett spel jag tycker det finns värde i, och det spelas hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip