Speltips: Degerfors rak seger till 1.65 hos bet365 .

Degerfors mot Oddevold tar plats under lördagen i Superettan!

Degerfors kommer från en skön seger senast med 2-0 mot Skövde på hemmaplan, efter att ha förlorat första matchen efter uppehållet mot Östersund.
Som vi märkt kommer man inte ha råd att tappa speciellt många poäng om man vill hänga på toppduon Landskrona och Öster, så tre viktiga poäng var det.
Segern mot Skövde satt dock rätt långt inne, då man gjorde 1-0 först i minut 78 innan genom Dijan Vukojevic, innan man fyllde på till 2-0 dryga fem minuter senare.

Oddevold har inte fått den start som man hoppades på efter uppehållet. Två raka, rätt övertygande, förluster mot mot Helsingborg respektive Örgryte gör att man nu i allra högsta grad är indragna i bottenstriden.
Man ligger just nu tredje sist, men det är trots allt bara 3 poäng hela vägen upp till nionde plats, så ett par trepoängare räcker långt.

Dessa två lag möttes för inte allt för länge sedan, i den näst sista matchen innan sommaruppehållet. Den slutade 1-1 i en match där Oddevold kvitterade sent.
Det var dock ingen orättvis kvittering då man sett över hela matchen definitivt förtjänade minst en poäng i den matchen.

Degerfors spets avgör

Det är sällan Oddevold blir utspelade i matcher, men man har tyvärr förbannat svårt att få med sig poäng ur matcher man kanske egentligen förtjänar det i.

Nu åker man till Degerfors och ska försöka hämta poäng, och det tror jag blir tufft.
Degerfors har 5 segrar och 1 kryss på sina senaste 6 hemmatcher. Starka papper och en stor anledning till varför man är med i toppen av Superettan.
Lägg därtill att man även fått hem sin tidigare kapten Christos Gravius, som varit iväg på ett litet utlandsäventyr. Det är en spelare som har kvalitén att vara en av de bästa i den här serien. Gravius gjorde ett inhopp senast mot Skövde och bör vara redo för start här.

Man har även en trupp med en hel del spets, och trots att man inte jätteofta dominerar matcher har man individuell kvalité för att vinna matcher. Något jag känner att Oddevold ofta saknar i båda riktningar av planen.

Hemma på Stora Valla tror jag Degerfors blir för tunga för Oddevold, och jag väljer därför att spela den raka ettan till 1.65 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip