Nations League A - omgång 2 mellan Danmark och Serbien på ett kokande Parken i Köpenhamn. Här är miitt speltips. 

Två väldigt nöjda lag ställs emot varandra på söndagskvällen. Och då talar jag inte om Serbiens EM, för det var riktigt iskallt, utan om den första omgången här i Nations. Serbien kryssade nämligen mot regerande Europamästaren Spanien (0-0) på hemmaplan, vilket förstås bygger lite självförtroende efter ett svagt EM där man rök i gruppen med buller och bång. 

Danskarna, som inte ska skämmas för sitt EM där man åkte mot Tyskland, fortsätter att se ut som man är på rätt väg och slog Schweiz med 2-0 i premiären, även den på Parken. Det ska sägas att Schweiz åkte på ett rött kort i 52' och sedan ett till på Chaka i 87'. Danmark gör båda sina mål sista tio, men det är ändå ett bra landslag med mycket fart och aggressivitet som jag anser vara längre fram än Serbien, som bygger nytt efter fiaskot. Lagen möttes för övrigt i EM-gruppen och spelade 0-0. Ett resultat som tog Danmark vidare, men inte Serbien. 

Hemaplan och farten avgör

Preliminära elvor (Whoscored)

Danmark (3-4-2-1) Schmeichel - Andersen, Vestergaard, Nelsson - Bah, Hjulmand, Höjbjerg, Kristiansen - Damsgaard, Gronbaek - Dolberg 

Serbien (3-4-2-1) Rajkovic - Simic, Milenkovic, Pavlovic - Nedeljkovic, Ilic, Lukic, Birmancevic - Zivkovic, Samardzic - Jovic 

Danmark är som sagt mer färdigbyggt i mina ögon och Serbien går igenom ett generationsskifte just nu som kommer att ta sin tid innan allt sitter. Förre MFF-spelaren Birmancevic (Sparta Prag) finns för övrigt med i den förväntade elvan. 

Jag tror Danmarks lagbygge, självförtroende och hemmaplansfördel väger för tungt för serberna. 

SPELTIPS

Jag spelar rak etta på Danmark till 1.75 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip