Speltips: Manchester United dnb @ 1,68 - Quick Betting Casino -

Lördagens sena Premier League match tar plats på Selhurst Park i London där hemmalaget Crystal Palace och Manchester United gör upp om poängen.

Palace stod för en helgjuten avslutning förra säsongen när det blev sex segrar och ett kryss på de sju sista omgångarna. Slog Liverpool borta, Newcastle hemma och krossade dels Aston Villa i slutomgången men även dagens motståndare, Manchester United fick rejält med pisk av Oliver Glasners mannar.

Gick även bra under försäsongen med tre vinster och två oavgjorda, så därför lite förvånande att inledningen på säsongen varit svag. Fått stryk av både Brentford och West Ham. Tog förvisso en stark pinne borta mot Chelsea men senast en mindre bra enpoängare hemma mot nykomlingen Leicester. Räddades då av Jean-Philippe Mateta två mål, varav de sista på straff i 90+2.

Förutom Mateta och kvicke nyblivne engelske landslagsmannen Eberechi Eze finns det inte supermycket framåt då Michael Olise har lämnat för Bayern Munchen och Leicester snappat upp både Jordan Ayew och Odsonne Edouard. Tagit in Ismaila Sarr (Marseille) och Eddie Nketiah (Arsenal) som ersättare, men ingen av dem har så här långt målat i ligan. Finns inte heller någon skadad spelare som kan väntas in för att få fart på målskyttet.

Så länge Eze & Mateta håller sig friska så kan det räcka för att fixa nytt kontrakt men vad händer om någon av dem eller båda går sönder?

Revansch för fjolårsförlusten på Selhurst Park för United?

Manchester United fortsätter att blanda och ge under Erik ten Hags ledning. Inlett ligasäsongen med två segrar och två förluster. Fortsätter man så blir det ingen topp 6 placering i år heller. Behöver hitta stadga.

Räddade förra säsongen genom segern i FA-cupen över stadsrivalen Manchester City och det var nog det som gjorde att nederländaren är kvar på bänken hos Red Devils.

Kommer till denna match i målform efter 3-0 mot Southampton och 7-0 i EFL-cup mot Barnsley men det är två rätt svaga motstånd så vill gärna se mer av offensiven innan vi höjer lagets anfall till skyarna.

Alejandro Garnacho är svårstoppad när han har sin dag men tyvärr så är det sällan den dagen kommer och då är han istället helt osynlig i matcherna. Lite samma visa med Marcus Rashford som ofta har en tendens att se loj ut om det inte går hans väg i början av matcherna. Hypade nyförvärvet Joshua Zirkzee är det för tidigt att såga då han dels är rätt ung och är ny i Premier League.

Positiva nyheter är att både Mason Mount och Rasmus Höjlund har kunnat träna under veckan och är aktuella för spel här. Ska dock testas sent på matchdag för att se om de kan medverka eller ej. I övrigt är det skador på backarna Luke Shaw, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia och nye €62 M förvärvet Leny Yoro.

Tycker inte att den här upplagan av Palace ser speciellt bra ut och kan United hålla koll på ett fåtal spelare (läs Eze & Mateta) så är mycket vunnet. Utesluter dock inte att Palace kan gneta till sig ett kryss på hemmaplan, så kommer att spela Manchester United draw no bet, dvs insatsen åter om det blir lika.

This is the stats tab
This is the post tip