Speltips: BLGM & Ö2,5 mål till 1.95 hos bet365 .

Lunchmatchen i Premier League under lördagen spelas mellan Crystal Palace och Liverpool på Selhurst Park!

Hemmalaget Crystal Palace har stått för en säsongstart som lämnat lite mer att önska. Faktum är att man fortfarande inte vunnit en match i årets Premier League. Prestationerna har inte varit urusla, men man står på tre kryss och tre förluster efter sex omgångar.
Känslan inför den här säsongen var ganska god runt Palace. Trots tappet av Michael Olise lyckades man behålla stora delar av truppen, och tränare Glasner fick en försäsong att jobba med laget.

Förra helgen stod man för det kanske största bottennappet hittills när man förlorade med 2-1 mot Everton. Ett Everton som troligtvis varit ligans sämsta lag fram tills dess.
Tittar man på Palace lag är det definitivt inget lag som ska behöva vara med och slåss i botten, och det tror jag heller inte man kommer göra. Det finns det tillräckligt mycket kvalité i laget för att inte behöva göra.

Liverpool har fått ordentlig fart på maskineriet rent resultatmässigt den senaste tiden. Fem raka segrar i alla tävlingar efter plumpen mot Nottingham för ett par veckor sedan. Spelschemat hemma i Premier League har visserligen varit fördelaktigt, men man imponerar även spelmässigt i majoriteten av matcherna.

Senast kommer man från 2-0 mot Bologna hemma på Anfield i Champions League. Det skapades visserligen ett par chanser av Bologna, men det kändes i ärlighetens namn aldrig som det var någon fara på torpet. Backlinjen känns satt med Konate och Van Dijk i mittlåset, Gravenberch har växt ut till en väldigt fin central mittfältare och offensivt finns en rad hot vid sidan om konstanten Mohammed Salah.

Palace kan hota

Liverpool bör såklart vinna den här matchen, och det tror jag även man gör. Jag tycker dock att Crystal Palace har en offensiv som bör kunna hota Liverpool. Nketiah, Mateta och Eze är bra spelare i den här ligan och har fått ett par matcher på sig att spela ihop sig.

Hemma på Selhurst Park lär det även vara ordentligt tryck, och jag får därför vibbarna att Palace kan bjuda upp till dans en aning.
Liverpool lämnar fortfarande ytor att ställa om på, och där har Palace både fart och fläkt för att hota.

Crystal Palace har ett lag som ska gå bättre än man gjort. Detta möte förra säsongen slutade 2-1 till Liverpool, och jag ser det inte alls som någon omöjlighet att vi får ett liknande resultat här. Tvärtom.

Jag tror Crystal Palace får hål på Liverpool, och testar BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip