Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

Club Brugge mot Borussia Dortmund tar plats under onsdagen när Champions Leagues första runda rullar vidare.

Efter en trög start på ligaspelet med 2 torsk och 1 kryss har Club Brugge trampat igång ordentligt. 4 raka segrar och endast 1 insläppt mål i dessa segrar gör att man kommer in i den här matchen med ett betydligt bättre självförtroende än för några veckor sedan.
Belgarna har absolut en bra trupp, där svenske Gustaf Nilsson agerar spjutspets, men jag tror tyvärr att man kan få det tufft i årets Champions League-upplaga.

Borussia Dortmund har inlett Bundesliga på ett bra sätt. 2 segrar och 1 kryss, där poängtappet kom i en mållös historia mot Werder Bremen på bortaplan.
Det är som vanligt ett spännande Dortmund lag, där rutin kombineras med kvalité och ung potential i form av Adeyemi, Malen och Nmecha.
Senast slog man Heidenheim på hemmaplan med 4-2 efter dubbla strutar av Adeyemi redan i första halvlek, så det blåser fina vindar i Dortmund när man reser till Belgien!

Målglatt i Belgien

På hemmaplan och med betydligt mycket bättre form än så tror jag nog ändå att Club Brugge ger sig själva rätt goda chanser att göra match av detta.
Man har fått igång målskyttet ordentligt 3 gjorda mål i båda de 2 senaste matcherna. Visserligen mot betydligt mycket svagare motstånd, men på hemmaplan med publiken i ryggen ska man nog allt kunna såra Dortmunds lite små-svajiga försvar.

Dortmund kliver givetvis in i den här matchen som favoriter, men att åka till Belgien och hämta hem 3 poäng enkelt tror jag ändå inte man gör.
Man har givetvis ett betydligt mycket starkare lag, men jag tycker mig se en defensiv som har svagheter som Club Brugge bör kunna utnyttja.

I en match mellan två lag som gillar att blåsa på, där Club Brugge lär bli framtryckta av hemmapubliken, tror jag på en målrik historia. Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 testas!
Även det raka spelet på Dortmund till 2.00 ser jag värde i, men jag håller lite varningens finger för att Club Brugge spelar på energi i denna Champions League-premiären.

This is the stats tab
This is the post tip