Ett spännande och vidöppet möte äger rum på TQL Stadium i MLS när FC Cincinnati tar sig an Orlando City. Båda lagen håller till i Eastern Conference där Cincinnati är på en åttonde plats - som innebär att de är utanför playoffen. Fyra placeringar och 5 poäng fler har gästerna - som också kommer till mötet med en seger i ryggen. Cincinnati har en usel form och är inte att lita på.

Under de tre senaste omgångar har Cincinnati misslyckats med att ta en seger. Dessa har varit målrika tillställningar där åtta mål har släppta in, under tiden. Att läcka in mål har kostat laget mycket. Det är bara Montreal och Toronto som har släppt in fler. Framåt är de dock starka och har lyckats hitta nätmaskorna i de 8 senaste ligamatcher. Bakom sig har de ett oavgjort resultat från Subaru Park mot Philadelphia Union där Brandon Vazquez kvitterade till slutställningen 1 - 1. Hans åttonde mål för säsongen.

Orlando City har en fin form. De är svårslagna. Med en förlust på de fem senaste omgångar har spelarna imponerat kraftigt. Orlando City har bara 2 poäng upp till New York City - som ligger i toppen av tabellen. Laget spelar en underhållande fotboll som har gett bra resultat. Ytterbackar har enorm frihet att trycka högt på kanterna - för att ge mer bredd. Längst fram finns Ercan Kara, som gjorde lagets båda mål senast mot Houston Dynamo. Orlando City har aldrig förlorat en bortamatch i Cincinnati.

För Cincinnati saknas Isaac Atanga, Calvin Harris, Alec Kann och Ronald Matarrita. Samtliga är på skadelistan. Gästerna får klara sig utan Antonio Carlos och Silvester. Samt att Mason Stajduhar är tveksam till start. Då Cincinnati har en dunkel form och riktigt svagt hemmafacit, med två segrar och fyra förluster, är sannolikheten stor att Orlando City åker hem med poäng i behåll. Därmed blir det ett spel på att Cincinnati inte vinner matchen utan att den slutar oavgjort eller med en rak seger till Orlando City.

Speltips Cincinnati - Orlando City:
X2 - odds 1.67 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Cincinnati:
Roman Celentano, Tyler Blackett, Ian Murphy, Nick Hagglund, Alvaro Barreal, Haris Medunjanin, Obinna Nwobodo, Raymon Gaddis, John Nelson, Dominique Badji & Brandon Vazquez.

Preliminär startelva - Orlando City:
Pedro Gallese, Ruan, Rodrigo Schlegel, Robin Jansson, Joao Moutinho, Junior Urso, Cesar Araujo, Facundo Torres, Mauricio Pereyra, Benji Michel & Ercan Kara.
---

This is the stats tab
This is the post tip