Jätten Manchester City på bortamark – så klart inför tomma läktare – spelar under lördagskvällen mot lilla Cheltenham på Whaddon Road.
Cheltenham Town är ett stabilt League Two-lag som nu faktiskt är uppe på kvalplats till League One som ligasexa. Man har gjort en hittills fullt okej säsong, alltså.

Inför den här matchen har Cheltenhamn lite problem i truppen. Chris Hussey är skadad, medan det finns frågetecken för duon Lewis Freestone och Scott Flinders.
Cheltenhamn har väldigt lite spets i truppen, den är dessutom tunn, så jag är inte alls inne på att laget kan göra match av det här.

Manchester City har nu nio raka segrar och det är harmoni i truppen. Laget har hållit nollan i fem raka matcher och även om man är fortsatt ineffektivt sett till chanserna man skapar så snittar man nu i alla fall över 2.0 mål framåt mot PL-motstånd. Mot League Two-lag borde man kunna göra det dubbla...
Fick senast tung skada på Kevin De Bruyne och han saknas så klart här, precis som Sergio Aguero (igen). Men Man Citys trupp är som alla vet ladugårdsbred och senast satt spelare som Zinchenko, Gabriel Jesus, Mahrez, Ferran Torres, och Fernandinho mfl på bänken. Alltså idel landslagsmän...

Jag tror Man City sveper bort Cheltenham Town plättlätt här – 4–0?
Mitt spel blir Man City -2.5 mål till 1.96 hos bet365 .

Troliga startelvor.
Cheltenham Town: Griffiths; Raglan, Tozer, Boyle; Blair, Clements, Azaz, Sercombe, Freestone; Lloyd, May
Manchester City: Steffen; Cancelo, Harwood-Bellis, Laporte, Mendy; Doyle, Fernandinho, Silva; Torres, Jesus, Palmer

This is the stats tab
This is the post tip