Speltips: Chelsea vinna matchen + över 2,5 mål @ 2,00 - Bethard -

Stamford Bridge i London är spelplatsen när Chelsea och Nottingham sparka boll under söndagen.

Formstarkast i ligan är hemmalaget Chelsea som har fyra vinster och ett kryss på de fem senaste. När det väl stämmer för The Blues så har man ett av ligans målgladaste anfall med lirare som Nicolas Jackson, Noni Madueke och inte minst Cole Palmer som drog in fyra bollar senast mot Brighton. Har även sparkapital i killar som Joao Felix, Pedro Neto, Christopher Nkunku och nye Jadon Sancho som har assist i alla tre matcher han medverkat i efter inlåningen från Manchester United.

Spelade med "b-laget" i veckans Conference League match mot Gent och vann ändå med 4-2. Även i 5-0 krossen mot Barrow i EFL-cup var det bänkvärmarna som fick chansen och gjorde ingen besviken.

Bara skadade Reece James som saknas tillsammans med tidigare Aston Villa-duon Omari Kellyman och Carney Chukwuemeka (sjuk). Så truppläget är gynnsamt för manager Enzo Maresca som har lyxen att alltså kunna köra två olika elvor i inhemska ligan och Europaspelet.

Svårt att stå emot Chelsea utvilade anfall

Forest är så här långt obesegrade på bortaplan och visade hög moral när man reste från Anfield med tre poäng. Hade bara 30% bollinnehav mot Liverpool med höll nollan och inhopparen Callum Hudson-Odoi gjorde matchens enda mål. Var faktiskt lite samma visa mot Southampton, 35% bollägo, hållen nollan och mål runt 70e minuten. Mot Brighton var det Ramon Sosa som slog till i 70e matchminuten och räddade poäng. Tog ledningen på straff men innan första halvlek var över så hade Brighton vänt till 2-1. Så även där starkt att ta poäng.

Säsongens första förlust senast när Fulham straffade Nottingham på City Ground. Får se här om en olycka kommer ensam eller om det blir början på tabellras.

Även Forest har bra anfall med nämnde Hudson-Odoi, Chris Wood och Morgan Gibbs-White som är tillbaka efter avstängning. James Ward-Prowse & Anthony Elanga har inte riktigt kommit igång än men duon besitter kvalitet att störa de flesta burväktare i ligan. Taiwo Awoniyi dock iskall och fick bara en halvlek senast innan han byttes ut, lär inte få inleda på planen denna match.

Inte heller Nuno Espirito Santo kan klaga på truppläge då han bara behövt lämna kvar Danilo och Ibrahim Sangare i Sherwood-skogen, medan resten av gänget är fit att besöka huvudstaden.

Trots att Forest har varit svårpenetrerade så kan det bli svårt att freda kassen från Chelsea-mål. Spelet som prövas i matchen är en betbuilder att hemmalaget vinner + över 2,5 mål i matchen till dubbla degen.