Speltips: Chelsea rak seger till 1.73 hos Quick Betting.

Chelsea och Newcastle ställs mot varandra under lördagen i ett spännande möte på Stamford Bridge!

Hemmalaget Chelsea börjar mer och mer få saker att falla på plats under Enzo Maresca. Trots att man förlorade med 2-1 mot på Anfield mot Liverpool i förra omgången av Premier League är det lagets enda förlust i ligan sedan förlusten mot Manchester City i premiären av årets Premier League.

Senast kommer man dock från en 4-1 seger mot Panathinaikos i Conference League, där man snurrade en aning i elvan. Känslan är dock att Maresca har hittat en stomme i laget som kommer spela majoriteten av minuterna i ligaspelet, och med en offensiv som verkligen fått fart på grejorna med Jackson, Sancho och Palmer i spetsen.

Bortalaget Newcastle är inte inne i någon rolig period för tillfället. En tiondeplats i ligan och en formkurva som inte alls är speciellt rolig att titta på. Man har nu fyra raka matcher i Premier League utan seger och har endast mäktat med två mål på dessa fyra matcher.

Senast kommer man från en svag insats mot Brighton på hemmaplan när man förlorade med 1-0. Spelmässigt var man väl helt okej, men det känns som man är i en period just nu där det inte är speciellt mycket som studsar med.

Newcastles svaga form

Detta är för mig två lag vars formkurvor pekar i helt olika riktningar. Jag tycker som sagt att man börjar se lite kontinuitet i Chelsea, både spelarmässigt men även i lagets prestationer och insatser.

Känslan är det motsatta runt Newcastle för tillfället, och att då behöva åka till Stamford Bridge och ställas mot ett lag som bör ha en hel del självförtroende. Nja, jag vet inte om detta är matchen där Newcastle vänder på den här jobbiga trenden.

Jag tycker Chelsea ser bättre och bättre ut i de flesta delar av spelet, och när även formen pekar så tydligt i Chelseas favör tror jag man vinner den här matchen på hemmaplan av bara farten.
Den raka segern på Chelsea testas till 1.73 hos Quick Betting!