Finaldags i Ligacupen och detta på Wembley i London där Chelsea ställs mot Liverpool.

Detta är två lag som jagar framgångar, två lag som känner att det är dags för en titel och två lag som mer än gärna lämnar denna final som ett vinnande lag då det är en titel på spel.

Chelsea kliver in på Wembley som underdogs. De har dock bra form då de radar upp sex raka vinster och tidigare i veckan tog de en bekväm 2-0-seger hemma mot Lille i Champions League. Det blev andra raka matchen med hållen nolla för Chelsea då de i matchen innan tog full pott i ligan genom en 1-0-seger borta mot Crystal Palace.

Liverpool har även dem bra form. Klopp och hans mannar radar upp nio raka vinster i alla tävlingar de deltar i och tidigare i veckan laddade de upp genom att köra över stackars Leeds United med 6-0 på Anfield. Liverpool har nu gjort nio mål framåt på deras två senaste matcher och jag tror att de fortsätter ösa på även här.

Senast dessa lag möttes så gjorde dem det på Chelseas hemmaplan.
Då fick vi se en målrik historia som slutade 2-2 och antalet hörnor blev 13 stycken totalt, varav Liverpool stod för sju av dem.

Nu är det en final som väntar, en titel som ska delas ut. Då tror jag att det målas bra igen och hörnor när det bli även denna gång.

SPELTIPS
Över 1,5 mål i matchen kombinerat med över 7,5 hörnor snickras ihop med spelbyggaren hos Unibet till oddset 1.62.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.
This is the stats tab
This is the post tip