Speltips: 2 draw no bet till 2.10 hos Quick Betting.

Champions League-kvalet rullar vidare där det blivit dags för Celje från Slovenien att ställas mot Slovan Bratislava från Slovakien i ett dubbelmöte, där Celje inleder på hemmaplan.

Celje kommer senast från ett rätt enkelt avancemang i första rundan av detta kval där man besegrade Flora Tallinn med 7-1 totalt, efter att ha stängt mötet på bortaplan redan i första matchen med hela 5-0.
Man har efter det även startat igång den inhemska ligan med att slå Bravo med 2-1 på hemmaplan, så en fin start på säsongen än så länge för Celje.

Nu ställs Celje mot ett betydligt tuffare motstånd i Slovan Bratislava. Slovan vann den inhemska ligan i Slovakien i överlägsen stil och har ett, på den här nivån, namnkunnigt lag.
Man har ännu inte dragit igång sin säsong hemma i Slovakien utan man premiärspelar där under helgen.

Värde till höger

Celje lär vara rätt fyllda med självförtroende efter den fina starten på säsongen som man fått, och dubbelmötet mot Flora i förra rundan var som sagt en rätt enkel sak.

Här tror jag dock man får problem. Slovan Bratislava är som sagt ett lag med en hel del fina namn och kvalité. Juraj Kucka, Vladimir Weiss, Kevin Wimmer och Robert Mak är nog namn som många har koll på och ja, samtliga spelar nu sin fotboll i Slovan.

Rutinen på laget är enormt stor, och trots att Celje absolut inte är något dåligt lag tror jag Slovans rutin kan visa sig viktig i ett annars tajt dubbelmöte. Celje har såklart hemmaplansfördelen på sin sida i detta första möte, men i och med det tycker jag att oddsen är lite väl höga på Slovan Bratislava, och det är även där jag tycker mig hitta värdet i den här matchen.

Jag ser det inte alls som omöjligt att Slovan löser minst ett kryss på bortaplan, och spelar därför Slovan Bratislava draw no bet till 2.10 hos Quick Betting!

This is the stats tab
This is the post tip