Bajen gästar Grimsta på lördagen. 
Mitt speltips: Hammarby vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort. 

Jag sätter frågetecken kring BP efter uppehållet. Tycker de var väldigt svaga i Borås och föll rättvist. Åkte sedan ner till Kalmar i vad som blev en ruskigt sömnig tillställning. Jämna odds inför matchen och i första halvlek hände ingenting. 

I andra var Kalmar det bättre laget och stod så lågt som 1.70-1.80 live på DNB-linan. I ett av få anfall lyckades BP göra matchens enda mål i en match som kunnat gå hursomhelst. Prestationen imponerade inte. 

Sålt Torbjørn Heggem utan att han ersatts och i Kalmarmatchen utgick viktige Vasic med skada. Återstår att se om han kan spela här. Tilltänkte nyckelspelaren Irandust fortsätter göra minimala avtryck. 

Bajenvändning?

Om BP sett svaga ut efter uppehållet får samma sak sägas om Bajen. Kom undan med blotta förskräckelsen mot Gais och föll sedan rättvist mot Blåvitt. Närmare 0-2 än 1-1 i den käftsmällen. Har också tappat Kurtulus och Dovin under uppehållet, ersatt den förstnämnde med Victor Ericsson. Hahn ska ersätta Dovin är väl tanken, tror dock inte han kliver rakt in i laget. Davor Blazevic okej alternativ i enskilda matcher. 

Tycker Bajen borde kunna mycket bättre än de visat i återstarten. Hade en positiv trend under vårsäsongen då det kändes som att de var på rätt väg med Hellberg. Visade då på en spännande höjd. Kommer säkert vara ojämna då det är ett ungt lag, men höjden finns där. 

BP är ett väldrillat lag under Engelmark/Mellberg men jag tycker Bajen borde kunna vara ett hack bättre med spelarmaterialet. Kommer vara i stort sett hemmafeeling på Grimsta och konstgräset borde kunna passa bra. 

Som underdogs gillar jag Hammarby här, tycker de ska ses med rätt bra chans mot ett BP som jag för dagen inte håller som något extra. 

This is the stats tab
This is the post tip