Speltips: Brighton rak seger till 1.75 hos bet365 .

Som lite uppvärmning innan stormötet mellan City och Arsenal har vi Brighton mot Nottingham Forest på menyn!

Brighton har börjat årets Premier League-säsong förlustfria. Efter två raka segrar i inledningen står man nu på två raka kryss efter det mot Arsenal och Ipswich.
Inför säsongen var det spännande att se vad som skulle hända med Brighton efter att Roberto De Zerbi lämnade, men nye tränare

Fabian Hurzeler har fått fin pardon på deet här laget. Jag tycker man fortsatt har en hel del kvalité i de offensiva leden, men även försvaret har stabiliserats en aning. Endast 2 insläppta mål på de första 4 omgångarna är fina siffror.

Nottingham Forest kommer även dem från en rätt fin start på säsongen. Man är likt Brighton obesegrade hittills den här säsongen och Nuno Esperito Santos mannar kommer senast från en riktig skalp när man besegrade Liverpool på Anfield. Callum Hudson-Odoi hoppade in och avgjorde den matchen tillsammans med Anthony Elanga.

Samtidigt som segern mot Liverpool var väldigt imponerade drar jag inte allt för stora växlar av den, men jag har trots det imponerats av Forest hittills den här säsongen.

Två lag som imponerar

I en match mellan två lag som än så länge är obesegrade tror jag tyvärr Forest åker på säsongens första förlust. Jag håller Brighton som det bättre laget i grunden och på hemmaplan håller jag dem som favoriter.

Jag är ett stort fan av både Joao Pedro och Kauro Mitoma i Brightons offensiv, kryddat med nye Minteh och Danny Welbeck.
Bortsett från Forest senaste match mot Liverpool har motståndet hittills varit överkomligt i form av Bournemouth, Southampton och Wolves. Där har Brighton betydligt mycket mer kvalité.

Hade Brighton försvarat på samma sätt som man gjorde förra året hade jag gett Forest betydligt bättre chans på grund av deras kvalité i omställningsspelet. Jag tycker dock att Brighton har blivit betydligt mycket stabilare och mindre naiva, och kan man stoppa Forest omställningar är mycket vunnet. Då tror jag Brightons anfallsspel avgör matchen.

Den raka segern på Brighton testas till 1.75 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip