Boxing Day avslutas på kvällen med möte mellan Brighton och Brentford.

Brighton började säsongen på ett bra sätt och de vann sina matcher. Gått lite tyngre emot på slutet där en poäng i matcherna inte räcker långt. Behöver hitta tilllbaka till vinnarspåret de hade augusti/september. Vill spela en fin fotboll som går ut på att äga bollen och ta sig till farliga lägen genom långa anfall.

Brentford gör det bra som nykomlingar. Har bra marginal ner till nedflyttning så kan fortsätta spela utan kniven mot strupen. De har en bra högsta nivå men laget behöver tid på sig att anpassa sig till Premier League. I Championship har det inte behövts 100 procentiga insatser varje match men det gör det här. Behöver bli stabilare och komma upp till högsta nivån i varje match istället för var tredje.

Det var en chansfattig match när lagen möttes i höstas med mycket spel på mitten. Även om jag tror Brighton kommer vara mer dominanta nu eftersom det är deras hemmaplan så kommer den här matchen avgöras på mittfältet. När vi dessutom får en väldigt låg lina för frisparkar så tycker jag det är ett mycket fint spel.

Jag spelar över 21,5 frisparkar @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

TV: Veckans bästa drag på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip