Speltips: BLGM till 1.70 hos bet365 .
—-
Brage tar emot Örebro hemma på Domnarsvallen under söndagen och texten ska läggas ut!

Brage fick inte den starten man hoppades på efter uppehållet. Förlust mot Skövde med 1-0 förra helgen var en missräkning.
Jag tycker Brage sett rätt bra ut under många matcher den här säsongen och det är ett jobbigt lag att möta, och att man ska springa in i någon längre förlustsvit hat jag svårt att tro.

Örebro fick en hyfsad start på andra halvan av säsongen. 0-0 mot Örgryte är väl inget superresultat, men man var det betydligt mycket bättre laget i den matchen och förtjänade nog segern.
Att man inte får med sig fler segrar än man gör är dock ett problem. Kalle Holmbergs målskytte räcker bara en bit, men jag tyckte som sagt att prestationen senast var bra. Jag gillade även nyförvärvet Ahmed Yasins inhopp. Han kan bli en fin injektion i detta Örebro tror jag.

Offensiv injektion i Örebro

Välja sida i den här matchen vågar jag mig inte riktigt på. Hade jag tvingats hade jag nog sagt Brage på grund av grundkvalité och hemmaplan, men jag tycker som sagt att Örebro gjorde en klart godkänd match senast.

Trots att man inte lyckades göra mål i den matchen förtjänade man nog minst ett mål sett till skapade chanser, och kan vi får en start på Ahmed Yasin redan här kan man mycket väl få hål på denna Brage-defensiv.

Brage är starka på hemmaplan. Man har endast gått mållösa från en hemmamatch hittills den här säsongen, så där pekar i princip allt mot det.

Jag tycker båda lagen gör mål är ett spel värt att testa, och det kan göras hos bet365 till 1.70 gånger pengarna!

This is the stats tab
This is the post tip