Speltips: Bournemouth rak seger till 1.68 hos Bethard !

Bournemouth och Southampton ska avsluta omgång 6 av Premier League under måndagen på Vitality Stadium!

Rent poängmässigt har Bournemouths start på säsongen varit okej, men inte mer. De enda matcherna man har förlorat hittills är dock mot Liverpool och Chelsea, och i matchen mot Chelsea var man enligt många det bättre laget och en missad straff.

Jag tycker att Bournemouth rent spelmässigt har varit en av överraskningarna den här säsongen ur en positiv synvinkel. Jag tycker att man har en offensiv med en del kvalité som borde kunna få ännu mer utväxling än man fått hittills. Kommer det här mot ett svagt Southampton?

Ett svagt Southampton var det jag. En ynka inspelad poäng på de första 5 omgångarna är facit hittills, en poäng som kom senast mot bottenkollegan Ipswich på hemmaplan.
Ska Soton ha någon chans att hänga kvar den här säsongen behöver man givetvis vinna den typen av matcher hemma på St Marys.

Spelmässigt finns det ett par intressanta spelare, speciellt i unge Tylor Dibbling, men i det stora hela tycker jag man är för svaga.

Dags för utdelning

På hemmaplan tror jag detta kan vara ett väldigt fint läge för Bournemouth att få lite utdelning av sin offensiv. Semenyo och Evanilson är bra spelare som fått ut alldeles för lite hittills den här säsongen.

Jag håller heller inte Southamptons försvar speciellt högt. Det har absolut inte strömmat in mål bakom Ramsdale i kassen, men det hade mycket väl kunnat gjort det om inte hade haft Ramsdale som sista utpost. Han har gjort en hel del svettiga räddningar redan den här säsongen som lite hållit Southampton kvar i matcher.

Bournemouth har som sagt gjort fina insatser hittills den här säsongen, och mot ett Southampton som inte ens kan slå Ipswich på hemmaplan MÅSTE det bli mini-islossning!
Den raka hemmasegern på Bournemouth gillas och klickas i hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip