Speltips: BLGM till 1.75 hos bet365 .

Arsenal gästar Bournemouth på Vitality Stadium under lördagens sena drabbning i Premier League!

Hemmalaget Bournemouth har enligt mig fått en rätt märklig start på den här Premier League-säsongen. Man står endast på två segrar efter sju spelade matcher, men rent spelmässigt tycker jag man varit värda betydligt mycket mer än så. Man har gjort en hel del bra matcher men endast lyckats slå bottenlagen Everton och Southampton.

Senaste matchen innan uppehållet var ett rejält bottennapp, när man förlorade med 1-0 mot Leicester på bortaplan. Bournemouth skapade en hel del lägen, men hade svårt att komma till de där 100 procentiga målchanserna, vilket gjorde att man gick poänglösa från den matchen.
Just det har varit lite av Bournemouths signum hittills den här säsongen. Jag tycker att man har en offensiv med en hel del spännande spelare, men man får det helt enkelt inte riktigt att stämma. Kan landslagsuppehållet kommit lägligt?

Arsenal kommer från ett välbehövligt landslagsuppehåll efter en period med tajt matchande. Senast i ligan kommer man från en rätt märklig seger mot Southampton. Soton tog ledningen med 1-0 efter 55 minuters spel, men Arsenal lyckades tillslut vända och vinna med 3-1 efter mål av Havertz, Martinelli och Saka.

Just Bukayo Saka kommer från en landslagssamling där han klev av skadad i första matchen mot Grekland. Det ryktas om att han bör kunna vara redo för den här matchen mot Bournemouth, men det är fortsatt oklart. Efter skadan på Ödegaard vore en skada på Saka extremt tung. Något att hålla utkik efter när elvorna släpps.

Varningens finger höjs

Arsenals defensiv som såg ogenomtränglig ut de första omgångarna har nu släppt in mål mot både Leicester och Southampton, och endast hållit en nolla på de senaste fem matcherna i alla tävlingar.
Jag tycker som jag nämnde att Bournemouth har fått alldeles för lite utdelning offensivt sett till spelarna man har offensivt, och jag tror definitivt att man kan bjuda Arsenal på en tuff match hemma på Vitality Stadium.

Jag tycker inte att Arsenal klickar på det sättet som man gör med Martin Ödegaard i laget, och skulle det visa sig att Saka också är borta blir det helt plötsligt väldigt tomt offensivt.
Defensivt såg man som sagt extremt bra ut i början av säsongen, men har släppt in lite väl enkla mål på slutet. Jag tror inte alls att det är omöjligt att Bournemouths snabba offensiv kan straffa Arsenal här.

Den raka Arsenal-segern till cirka 1.70 lockar till viss del, men jag höjer faktiskt varningens finger för Bournemouth här. Jag väljer därför istället att testa BLGM till 1.75 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip