Speltips: PAOK rak seger till 1.66 hos bet365 .

Borac Banja Luka lyckades på något vänster stå upp och endast förlora med ett mål på bortaplan mot PAOK, när dubbelmötet nu vänder till Bosnien.

Favoritskapet på PAOK inför det första mötet var enormt. Man stod i runda slängar runt 1.15 på hemmaplan och många spådde en väldigt ensidig match, men vi fick se något annat.
PAOK var absolut det bättre laget, men Borac Banja Luka stod upp bra och matchen slutade 3-2 till PAOK. Det resultatet gör att detta dubbelmöte lever i allra högsta grad till match nummer 2.

PAOK valde att starta med ett gäng av sina bästa spelare på bänken i det första mötet, något jag inte tror man kommer våga göra den här gången.

Borac är egentligen inget lag som har materialet eller namnet för att kunna stå upp emot PAOK. Det man lyckades med i det första var extremt imponerande, men i det här andra mötet tror jag man får kapitulera.

Värde till höger

PAOK har inte råd med att gå ut och ta lätt på den här matchen också, för då kommer man bli straffade ännu grövre än man blev i det första mötet. Jag är rätt övertygad om att man kommer ställa upp med bästa möjliga lag i den här bortamatchen, och kommer man då upp i hyfsad nivå är man rätt och slätt bättre än Borac Banja Luka.

Oddset på den raka segern på PAOK är betydligt högre här än det var i första mötet. Naturligt såklart då det är på bortaplan, men hade PAOK vunnit med en boll till i första matchen tror jag det här oddset hade varit någon punkt lägre. Kommer PAOK upp i nivå ska det raka spelet här vara bra.

Över en match kan det sämre laget i grunden stå upp och få med sig ett resultat, men över två möten händer det inte lika ofta. Jag tjatar om att PAOK är det bättre laget i grunden av en anledning, och gör man en bättre match än man gjorde på hemmaplan samt startar med ett något bättre lag vinner man det här. Det måste bara vara så.

PAOK rak seger till 1.61 får sig en liten slant hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip