Intressant nykomlingsmöte i Ettan Södra.

ETTAN SÖDRA
3. Oddevold 13 8 2 3 25:9 26
5. Olympic 13 6 6 1 25:17 24

Olympic hemma
6 1 4 1 9:9 7

Formen
O, O, O, F, V

Senaste match
Trollhättan - Olympic 1-3

Griffiths - Håkansson, Kotto, Hümmet, Danielsson-Andonovski, Holmkvist, Karlin, Sjöstrand Bjurnemark, Bolin, Atajic, Bohman

Oddevold borta
6 4 0 2 13:6 12

Formen
V, O, F, F, V

Senaste match
Oddevold - Torn 2-0

Ekman - Sundström, Johansson, Karlin, Beqiri, Iglicar-Berntsson, Lext, Emanuelsson, Pettersson, Stroud, Engelbrektsson

Malmöklubben BK Olympic tar emot Oddevold på Lindängens IP. En plan och en matta som är väldigt speciell. Varannan vecka spelas nämligen rugby här och det betyder att man låter gräset växa till sig. Inte optimalt för ett spelskickligt och possession-inriktat Olympic. Det är nog lite därför man bara har en hemmaseger och massa kryss, medan man är riktigt bra på bortaplan. Senast slog man storsatsande Trollhättan med 3-1 borta vilket var en riktigt fin skalp. Olympic, som samarbetar med MFF, har dessutom ett bättre truppläge till torsdagens match. Får tillbaka Jaserevic och Norrby från avstängning och ett par gubbar till väntas åter från sjukdom.
I den här matchen väntar Oddevold som haft stor kontinuitet i truppen och det är nog mycket därför man gått så bra som nykomling. Vann igen senast mot Torn efter en poängmässigt sämre period så självförtroendet är nog gott även i det laget. Däremot är viktige mittfältaren Emanuelsson avstängd vilket försämrar deras centrallinje.
Jag tror det här kommer bli en match där båda lagen har respekt för varandras styrkor, där Oddevold hoppas kunna straffa Olympic i omställningar medan Olympic nog måste anpassa sig lite efter planens skick. Jag ser därför framför mig en målsnål match. Oddevold har ett av ligans bästa försvar och har bara släppt in nio mål på 13 matcher. Imponerande!

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål i matchen) till 1.80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

TV: Melker har fina drag på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip