BK Häcken tar emot Västerås på söndagen. 
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. 

Det här tror jag har alla förutsättningar att bli en galen match. Ville ta något form av överspel, linan för matchen är 3,5, vilket jag absolut tror kan slås. Men jag väljer dock att det ska bli minst två mål i första halvlek till högre odds. 

Defensiva problem i Västerås:
Mittbacken Alex Douglas har lämnat till Polen. Marques är skadad och Nsabiyumva avstängd. Två av tre som startade i backlinjen mot Blåvitt senast är därmed out. Inte jättemycket bredd där bakom. 

Att Västerås inte är en normal tabelljumbo vet alla vid det här laget. Väldigt hög xg (bara Malmö har högre totalt sett), skapar alltså en hel del målchanser. Nu gjort mål i sex raka matcher och har fått in en poängspelare som Boudah (inte bra nog för Bajen, men kan nog göra nytta här). Spelar alltid sitt spel och lär bjuda upp här.

Häcken på Bravida

Även om den här Häckenupplagan kanske inte är lika underhållande som under Högmos glansdagar är det ett offensivt kompetent lag. Särskilt hemma på Bravida Arena. Gjort 19 mål på åtta hemmamatcher. Nu dubblerar de med Europaspel, så möjligt att de roterar på någon position. Men kommer garanterat spela sitt vanliga offensiva spel som de gör på hemmaplan. Häckens hemmamatcher har haft 4,4 mål i snitt och sju av åtta har gått över 2,5 mål. Finns inget lag med så högt snitt hemma eller borta. 

Defensivt sårbara. Bara hållit nollan två gånger på 16 matcher och de har släppt in sjuka 30 mål. 
Västerås har visserligen en del undermatcher, mest för att de inte fick dit bollarna själva. Nu har de börjat göra en del mål och jag tror de har alla möjligheter att näta i den här matchen. 

Jag tror det här kan bli en galen match. Ser framför mig två lag som kommer byta chanser med varandra från start på ett snabbt konstgräs. Gillar olika typer av överspel, men det i första halvlek lockar av någon anlednign mest. 

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek

This is the stats tab
This is the post tip