Häcken -1,5 mot BP spelas hos betfinal . Tvåmålsseger krävs.

Hemmalaget har verkligen kommit igång. Verkar äntligen få ut en del av den enorma potential som finns i laget. Paulinho är magisk för stunden och defensiven är tät. Tre raka allsvenska segrar (borde varit fyra sett till hur kryssmatchen hemma mot Örebro såg ut) gör laget till ett av de mer formstarka lagen i serien.

Kunde vila ett par-tre nyckelspelare i onsdagens cupmatch (seger 5-0) och får nu tre dagars vila inför den här matchen.

Den här reken skrivs före BP:s match mot Friska Viljor. Brommapojkarna lär rotera där, men helt klart är att truppen kommer behöva resa upp till Örnsköldsvik för att spela den matchen. Ska därefter hem och sedan till Göteborg redan på söndag. Bara två dagar mellan matcherna och ett par långa resor. Här saknas även Omondi, som är avstängd. Han har varit en av lagets bättre spelare senaste tiden. BP sprattlade till och tog två raka segrar mot Dalkurd och Örebro för ett par veckor sedan. Säger dock inte så mycket då det får ses som väldigt gynnsamt motstånd. Segern borta mot Örebro faller dessutom in på rånarkontot, då det var långt ifrån logiskt sett till spelet. Kördes över av AIK förra helgen.

Trots okej poängskörd senaste veckorna finns det inget som gör att jag tror på en långvarig uppryckning för BP. Är fortfarande ett av seriens sämsta lag (och bottentrion i år är svag). Mot ett Häcken med vind i seglen tror jag de får det väldigt tufft. Ser framför mig en klar hemmaseger med minst två bollar.

This is the stats tab
This is the post tip