Speltips: Belgien asian -1,5 till 1.840 hos bet365 .

Belgien mot Israel tar plats i Nations League under fredagen.

Belgien kommer till denna Nations League-samling efter ett uttåg redan i åttondelsfinalen av sommarens EM. Att åka ut mot Frankrike är självklart inget att skämmas över, men man får någonstans skylla sig själva efter att ha misslyckats med att vinna gruppen.
Trots en pågående generationsväxling tycker jag att man kommer till den här samlingen med en rätt intressant trupp. Kevin De Bruyne är skadefri och ser ut att vara i fin form, och bakom honom finns en drös spännande namn.

Att Israel har i den här gruppen att göra är det nog rätt många som skriver under på. Avsaknaden av stjärnor är påtaglig och trots att det är ett starkt kollektiv ska man självklart inte ha mycket att säga emot när Belgien, Frankrike och Italien står på andra sidan. Jag tror tyvärr att det kan bli åka av direkt för Israel.

Skillnaden blir för stor

Kommer Belgien upp i någorlunda nivå ska man självklart inte ha några som helst problem med att vinna en sån här match.
Eftersom den raka segern på Belgien, med all rätt, står rätt lågt får vi istället blicka mot handikapp-spelet.

Trots att Belgiens trupp kanske inte är precis lika namnstark som den en gång var, finns det fortfarande kvalité och framförallt spets i överflöd i den där truppen.
Jeremy Doku har vi fått se ta kliv i Manchester City, Johan Bakayoko står och stampar inför en större flytt och Lois Openda är en spelare jag gillar skarpt.
Det skulle vara avsaknaden av en nummer 9 som är värt att nämna i Lukakus frånvaro, men det ska inte vara något större problem när Israel står på andra sidan.

Israel har som sagt hamnat i en grupp man egentligen inte hör hemma i. Gratulationer ska de ha, och lyckas man ta poäng i den här gruppen är det bara att ta av sig kepan.
Här tror jag dock det blir åka av. Belgien asian -1,5 till 1.840 hos bet365 testas!

This is the stats tab
This is the post tip