Speltips: Båda lagen gör mål @ 1,72 - Bethard -

Belgien och Frankrike i en kamp att komma ifatt gruppettan Italien i Nations Leagues första division, grupp 2.

Belgien utan spelare som Thibaut Courtois, Thomas Meunier, Amadou Onana, Kevin De Bruyne, Michy Batshuayi och Romelu Lukaku såg ut att få det svårt borta mot Italien. Började också riktigt illa med mål i baken redan efter knappa minuten. Sedan ökade pastaätarna på med 2-0 ca 20 minuter senare och Belgien var inte alls med i matchen.

Domenico Tedesco "röda djävlar" fick dock ett frikort in i matchen när hemmalagets Lorenzo Pellegrini åkte på rött kort efter VAR-granskning i 38e minuten. 11 mot 10 kunde Belgien ta över matchen och hann med en reducering redan innan halvtidsvisslan på en fräck frisparksvariant.

I andra halvlek var det ombytta roller och Belgien som förde matchen och skapade chanser. Leandro Trossard kvitterade till 2-2 och sen hade Belgien ett par fina chanser att avgöra och kunde också fått en straff med sig men domaren valde att fria.

Efter tre matcher står nu Belgien på fyra poäng genom vinst 3-1 Israel, 0-2 Frankrike och 2-2 Belgien.

Förbundskapten Domenico Tedesco har fortfarande tunt med mittfältare och det är egentligen bara Youri Tielemans och Orel Mangala som finns som alternativ när Onana, De Bruyne, Alexis Saelemaekers, Axel Witsel och Arthur Vermeeren ej är med i truppen. Så räknar inte med så mycket bolltrillande på mitten från hemmalaget. Blir säkert en hel del bollar från backlinjen direkt upp på kanterna / anfallsstyrkan.

Båda lagen gör mål i Bryssel?

Frankrike vann som väntat senast mot Israel. Eduardo Camavinga trodde knapp sina ögon när hans lösa skott från utanför straffområdet tappades in av en för dagen urusel Omri Glazner i Israel-buren.

Frankrikes burväktare, Mike Maignan, ville (inte) vara sämre och släppte in 1-1 kvarten senare på en nick som inte alls såg otagbar ut. Det målet var det enda Israel skapade på hela matcher så i övrigt en lugn afton för Milan-keepern.

Framåt satte Christopher Nkunku 2-1 efter 28 minuters spel men sedan dröjde det till sista tre minuterna av matchen innan 3-1 och 4-1 kom genom kontringar på ett slutkört "hemmalag". Inhopparna Bradley Barcola & Matteo Guendouzi utnyttjade sina pigga ben och rann enkelt ifrån tröga israeler.

Vinsten tog Frankrike upp på andra plats bakom bakom Italien men före dagens motståndare. Israel kan nog redan nu förberedda sig på att det bara blev en säsong i högsta ligan den här gången.

Inga nya skador hos "Les Bleus" men sedan tidigare är spelare som Ferland Mendy, Dayot Upamecano, Lucas Hernendez, Benjamin Pavard, Adrien Rabiot, N'Golo Kanté, Kingsley Coman och Kylian Mbappe ej med i truppen. Hugo Lloris, Olivier Giroud och Antonie Griezmann har tackat för sig i landslaget.

Tror inte förbundskapten Didier Deschamps förändra något defensivt men Matteo Guendouzi och Bradley Barcola hoppas få starta, kanske på bekostnad av Michael Olise och Ousmane Dembele. Så det finns offensiva alternativ trots att flera stjärnor ej är med i truppen.

När lagen möttes i Lyon blev det 2-0 till Frankrike. Nu är det Belgien som har hemmaplan och då bör det bli nätkänning för Tedescos mannar. Lois Openda, Jeremy Doku och Leandro Trossard är farliga hot.

Att Frankrike gör mål känns också rimligt med hungriga killar som vill visa att nya gardet håller offensivt.

Så huvudspelet blir således att båda lagen gör mål i matchen. Flera bolag som ligger strax över 1,60 för det spelet men Bethard ger oss 1,72 och då placeras insatsen där. Om man vill, vågar och tror på att båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen så finns den kombon till 2,23 hos samma bolag ( Bethard ).