Vi bjuds på en riktig höjdare på söndagskvällen när England gästar Belgien.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Repris på bronsmatchen från VM 2018. När lagen möttes i oktober vann England med 2-1. Här måste engelsmännen vinna igen för att ta hem gruppsegern. Vinner de sina två avslutande matcher tar de hem gruppen. För belgarna är kryss nog okej, de kommer ha en matchboll mot Danmark veckan som kommer.

1 Belgien 4 3 0 1 10-4 9
2 Danmark 4 2 1 1 4-2 7
3 England 4 2 1 1 3-2 7
4 Island 4 0 0 4 2-11 0

Ett upplägg där ett kryss, åtminstone för England, är väldigt lite värt. Annars handlar mycket i engelsk media om hur Grealish kan få plats i laget. Han passar inte riktigt in i spelsystemet Southgate använder, men har som bekant gjort en briljant PL-säsong hittills och var även stark i träningsmatchen mot Irland. Gissar att det blir bänk här och att det blir följande elva:

Pickford; Walker, Dier, Mings; Trippier, Henderson, Rice, Chilwell; Mount, Sterling; Kane

Maguire och James är avstängda. Att Maguire är out får väl ändå ses som ett defensivt avbräck. Förmodligen ingen superoffensiv balans på elvan och inte mycket kreativitet på mittfältet, men en formstark Kane där fram uppbackad av Sterling känns ändå okej. Kommer också finnas bra alternativ från bänken.

Belgien saknar Eden Hazard pga covid-viruset, men verkar bli både De Bruyne och Lukaku från start. Och lillebror Hazard såklart. Ända sedan Belgien började bli en semifinal i mästerskaps-nation har de varit ett lag som är bättre framåt än bakåt. Offensivt finns ett flertal fina alternativ på de flesta positionerna, men defensivt finns inte riktigt samma toppklass. Under offensivt lagde Roberto Martínez tror jag knappast de är ett landslag som är bekväma med att backa hem och gå för en poäng i den här matchen.

Tre av fyra Nations League-matcher har gått över 2,5 mål för belgarna. Tänkbar elva:
Courtois; Alderweireld, Denayer, Boyata; Meunier, Witsel, Tielemans, Hazard; De Bruyne, Mertens; Lukaku

Sedan VM-slutspelet började 2018 har Belgien gjort mål i 28 av 29 matcher de spelat (alla tävlingar). Enda undantaget är den tajta semifinalen mot Frankrike. Med andra ord rätt svårt att se belgarna gå mållösa här. Samtidigt svårt att se laget hålla nollan mot ett rätt så potent engelskt lag med ett flertal vassa spelare. 1-1 torde vi inte landa på av skäl jag nämnt ovan. Därför känns överspelet kalrt rimligt och riktigt bra till odds runt dubbelt.

This is the stats tab
This is the post tip