Bayern München:

Vincent Kompany har fått en fin inledning på livet i Bayern München där allt så här långt gått helt enligt plan resultatmässigt och har snart vunnit lika många matcher som under hela fjolårssäsongen med Burnley.
Bayern har vunnit alla tre i Bundesliga så här långt – och det har bjudits på en hel del målglada tillställningar.

Vändningen i öppningsmatchen, där Bayern kom tillbaka borta mot Wolfsburg och vann med 3-2, följdes upp av en 2-0-seger mot Freiburg innan man den gångna helgen återvände från landslagsuppehållet med en hejdundrande 6-1-seger mot svenskligan i Holstein Kiel där Harry Kane gjorde hattrick. Många mål framåt, långt ifrån osårbara bakåt, med andra ord. Nu väntar inledningen på Champions League med dess nya format.

På skadelistan återfinns Josip Stanisic, Tarek Buchmann och Hiroki Ito, men i övrigt har Kompany full styrka att tillgå.

Dinamo Zagreb:

Kroaterna åkte på ligasäsongens första förlust när man föll med 1-0 hemma mot Hajduk Split där Marko Livaja gjorde matchens enda mål. Dinamo Zagreb står annars noterat för 13-4 i målskillnad efter sex ligamatcher. Dinamo Zagreb säkrade CL-spel med att vinna med totalt 5-0 mot Qarabag i playoff.

På skadelistan finns sedan tidigare Sadegh Moharrami och Mauro Perkovic.

Bayern för tuff nöt att knäcka

Bayern på hemmaplan i Champions League är en tuff nöt att knäcka, Die Roten har vunnit 20 av 25 senaste hemmamatcherna i CL, där man bara förlorat än. Kompany har fått en positiv inledning i Bundesliga och med den kvaliteten han har att förfoga över tror jag Dinamo Zagreb får tufft att skrälla på Allianz Arena. Bayern har bjudit på gott om målglada matcher i inledningen och så kan bli fallet även här. Bayern att vinna & Över 3.5 mål finns till 1,98 hos Coolbet .

This is the stats tab
This is the post tip