Basel tar emot Grasshoppers under söndagseftermiddagen och denna match bör ha goda chanser att bli hörnrik.

SUPER LEAGUE
2. Basel 17 8 8 1 36-17 32p
5. Grasshoppers 17 5 7 5 30-24 22p

Fem senaste Basel
O, O V, O, V

Fem senaste Grasshoppers
O, V, F, F, V

Ser vi till dagsform är det fördel Basel, så även tabellmässigt. Hemmalaget är just nu tabelltvåa och har i skrivandets stund fem poäng upp till serieledande Zurich. Basel kommer närmast från fem raka tävlingsmatcher utan förlust, men detta är inklusive deras Europa-matcher där de besegrat Qarabag hemma med 3-0. Allra senast spelade de 1-1 borta mot Young Boys i ett riktigt prestigemöte och den matchen bjöd på hela 17 hörnor, där Young Boys stod för elva av dessa. Basel hade även innan den kryssmatchen en oavgjord historia och detta mot Servette på bortaplan där det slutade 2-2.

Nu väntar Grasshoppers och detta på hemmagräs. Lagen möttes senast i premiäromgången och då vann Basel med 2-0 på Letzigrund Stadion och hörnmatchen tog Grasshoppers hem med 11-2. Nu ska Basel försöka ta andra raka mot detta Grasshoppers, men då gästerna "bara" har åtta poäng upp till tredjeplatsen är det ingen enkel uppgift som väntar tabelltvåan när det nu återigen är dags för hemmamatch.

Senast Grasshoppers gästade här i en tävlingsmatch var 13 april 2019. Då fick vi se en 0-0-match med 18-3 i hörnor till hemmalaget.

SPELTIPS
Jag kliver in på över 9,5 hörnor till 1.61 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip