Regerande mästarna Barcelona fick en tuff start på Champions League-spelet när man föll borta mot Manchester City, 0-2. Barcelona är förstås massiva favoriter att gå vidare från gruppen ändå, där Barcelona och City är klart starkare än övriga två lag, men vi lär ändå få se ett revansch- och segersuget Barcelona här.
Katalanskorna studsade tillbaka direkt efter förlusten i ligaspelet när Espanyol kördes över med 7-1 efter hattrick av Ewa Pajor och en dubbelsalva från Alexia Putellas.

Hammarby fick inleda CL-spelet som segrare när österrikiska St. Pölten rättvist besegrades med 2-0 på hemmaplan. Hammarby följde därefter upp CL-segern med en storvinst i Damallsvenskan där Vittsjö besegrades med hela 6-0, där Bajen fick fart på målskyttet och fem olika spelare fick måljubla. Segern gör att Hammarby fortsatt utmanar BK Häcken om andraplatsen, där tre poäng alltjämt skiljer lagen åt. St. Pölten och Vittsjö i all ära – men här väntar en helt annan utmaning för Hammarby. Det kommer bli åka av i Katalonien, men Bajen lär vara inspirerat att visa vad man går för på den största av fotbollsscener.

Massiv utmaning för Hammarby mot revanschsuget Barcelona

Barcelona är så gigantisk favorit här att det inte ens är spelbart att gå på hemmalaget, även om jag tror vi kommer få se en reaktion från katalanskorna här i form av en övertygande storseger. Raka ettan står i oerhört låga 1,02. Barcelona gör mängder av mål, så är det bara. Men defensiven har inte varit fullt ut oforcerbar i inledningen. Barcelona släppte in ett hemma mot Espanyol i helgen, två mot City, ett vardera mot både Madrid CFF, Granada och Real Sociedad. Sett över de sex senaste matcherna har Barcelona bara hållit nollan en gång. Det är en tuff utmaning, men lyckas Hammarby bara spräcka nollan borta mot Barcelona är det något av en bedrift. Barcelona att vinna och båda lagen gör mål kan testas till 3,25 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip