Speltips: Atalanta asian -1 till 1.725 hos bet365 .

Omgång 5 av Serie A avslutas under måndagen med mötet Atalanta - Como i Bergamo!

Atalanta kommer senast från en 0-0 match mot Arsenal i Champions League. En fin insats där man definitivt var närmare segern än vad Arsenal var. En missad straff i första halvlek av Retegui hjälpte såklart inte, men en poäng mot Arsenal är absolut inget att skämmas över.

Hemma i Serie A har resultaten varit upp och ner. Storsegrar har blandats med storförluster, och Gasperinis Atalanta har definitivt inte ändrat spelmodell inför den här säsongen. Det är svängdörrar både framåt och bakåt, och 0-0 matchen mot Arsenal var definitivt ett undantag jämfört med hur det brukar se ut.

Om Atalantas start på ligasäsongen har varit upp och ner, har Comos varit i den sydliga riktningen. Nästjumbo efter 4 omgångar och man står fortfarande utan seger. 2 inspelade poäng genom 2 kryss mot Cagliari och Bologna.
Senast mot Bologna spelade man jämnt i en match som kunde gått åt vilket håll som helst, där Bologna faktiskt kvitterade på stopptid av matchen. Tungt såklart för Como som lär behöva plocka poäng och segrar på hemmaplan den här säsongen.

Atalantas match mot Arsenal i veckan var som sagt en fin insats, och en match som man kanske till och med borde vunnit..

Comos start på säsongen har varit svag, åtminstone spelmässigt. Prestationerna i matcherna har dock varit okej många gånger och man har nog trots allt gjort sig förtjänta av mer än 2 poäng hittills den här säsongen.

Med det sagt tror jag inte att man åker till Bergamo och vinner. Dock är det som sagt svårt att lita på detta Atalanta. Det görs mål i mängder på grund av sättet man spelar fotboll på, men man släpper även till stora ytor bakåt.
Como har fått lite för dålig utdelning sett till hur man spelat hittills, och mot ett ofta naivt Atalanta tror jag inte alls att det är omöjligt att man kan hitta nätet.

Med det raka oddset på Atalanta lite väl nedtryckt väljer jag att spela BLGM i det här mötet, och gör det till 1.88 hos Pinnacle !

This is the stats tab
This is the post tip