Speltips: Atalanta eller oavgjort till 1.90 hos bet365 .

Atalanta och Arsenal ställs mot varandra under torsdagen när vardera lag ska ge sig in i ett nytt Champions League-äventyr!

Atalanta har starten säsongen i Serie A på ett rätt klassiskt Atalanta-vis. Två segrar och 2 förluster på de första fyra matcherna, där det varit rejäl svängdörr åt båda hållen. Man har slagit Lecce med 4-0, förlorat mot Inter med 4-0 men även slagit Fiorentina med 3-2 senast på hemmaplan.
Fotbollen under Gasperini fortsätter att vara extremt händelserik och öppen, och det blir därför väldigt spännande att se hur man står upp mot det som just nu kanske är Europas bästa försvar i form av Arsenal.

Arsenal var det ja. Man kommer senast från en extremt stark derbyseger mot Tottenham med 1-0, och har därmed starten säsongen med tre vinster och ett kryss.
Segern senast mot Tottenham var kanske inte speciellt glamorös, men gjorde det utan två av sina viktigaste och bästa spelare i Declan Rice och Martin Ödegaard.
Declan Rice är tillgänglig till denna match, medan Martin Ödeegard väntas missa även den här matchen efter sin skada under landslagsuppehållet. En annan spelare som missade derbyt mot Tottenham var Riccardo Calafiori, men av allt att döma väntas han göra resan “hem” till Italien och vara tillgänglig för spel.

Atalanta skapar problem!

Det har som sagt varit målrikt som vanligt i Atalantas matcher den här säsongen. Den enda matchen man blivit nollade i har varit bortamatchen mot Inter, i övrigt har man sprutat in mål. Jag tror att Gasperini och Atalanta kan ge Arsenal en hel del problem i den här matchen. Jag har blivit imponerad av Atalanta hittills den här säsongen trots lite böljande resultat, och jag tycker definitivt att man har en offensiv som ska kunna ge Arsenals försvar en del problem.

Det blir även väldigt spännande att se hur mycket Mikel Arteta vågar rotera i sin elva, då man ställs mot Manchester City i ligan redan på söndag. En match jag tror man värderar högre än den mot Atalanta i nuläget.

Jag är övertygad om att Arsenal inte bara åker till Bergamo och hämtar hem 3 poäng. I och med matchen mot City på söndag, chans till rotation i Arsenal och Atalantas offensiva kvalité väljer jag att sticka ut hakan en aning.
Jag tycker det luktar Atalanta-poäng här och ser mer värde i dubbelchansen till vänster än den raka segern till höger, och spelar därför 1X till 1.90 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip