Speltips: Aston Villa rak seger till 2.22 hos Quick Betting.

Ett på förhand väldigt spännande möte tar plats under söndagen när Aston Villa tar emot ett krisande Manchester United!

Två lag som fått väldigt olika starter på den här säsongen, där Aston Villa definitivt fortsatt imponera efter deras starka fjolår. Man står på två poängtapp hittills under säsongen i alla tävlingar, där man hedervärt förlorade mot Arsenal med 2-1 och sedan, mindre hedervärt, kryssade mot Ipswich. I övrigt har det varit idel segrar, och den kanske mest imponerade kom under veckan i Champions League.

1-0 vann man med mot Bayern München hemma på Villa Park. Ett ordentligt statement från Unai Emery och hans mannar. Det var en match där Bayern styrde spelet, men där Aston Villa visade hur sylvassa man är i kontringsspelet, men även att man kanske har Europas hetaste supersub för tillfället i Jhon Duran. hans mål i minut 79 var återigen en ordentlig kanon, och det blir spännande att se om Unai Emery kan fortsätta hålla honom utanför startelvan. Eller det kanske är precis där han ska vara?

Manchester United fortsätter att gå på knäna. En högst medioker start på Premier League-säsongen har följts upp med en lika medioker start på Europa League. Man står för tillfället utan seger i de senaste fyra matcherna.

Senast kommer man från ett smått osannolikt möte mot Porto på bortaplan i Europa League. Efter att ha gått upp i en 2-0 ledning efter cirka 20 minuter, ledde Porto helt plötsligt med 3-2 efter 50 minuters spel. Harry Maguire lyckades dock kvittera för United i matchens slutskede, men några glada miner har det inte varit hos United-supportrarna efter matchen.

Aston Villa bara gasar

Baserat på hur Manchester United ser ut för tillfället, och hur oberäkneliga man är, har jag väldigt svårt att inte lägga mitt förtroende hos Aston Villa i den här matchen. Spelet kanske inte alltid sett bländande ut, men man har en offensiv, ledd av Ollie Watkins, som är sylvass för tillfället.

Manchester Uniteds defensiv ser långt ifrån bra ut, och när inte ens De Ligt och Martinez ser bra ut ihop vet jag inte vad de ska hitta på.
Jag har väldigt svårt att se hur Erik Ten Hag ska lyckas vända på den här skutan. Att han inte fått dojjan redan är för mig ett mysterium.

Ett Aston Villa hemma på Villa Park, som kanske aldrig haft så pass mycket självförtroende som nu, mot ett United som fortsatt letar fotfäste ska bara kunna sluta på ett sätt.
Den raka segern på Aston Villa känns fint till 2.22 gånger pengarna hos Quick Betting!

This is the stats tab
This is the post tip