Speltips: Aston Villa rak seger till 1.85 hos bet365 .

Aston Villa mot Bournemouth tar plats under lördagen på Villa Park!

200 kr gratisspel hos nya SBK →

Hemmalaget Villa har startat säsongen på ett fint sätt. Man ligger delad tre tillsammans med Arsenal på sjutton poäng, tre poäng upp till City och fyra poäng upp till serieledande Liverpool. Senast i ligaspelet kommer man från en fin 3-1 seger på bortaplan mot Fulham, där ett rött kort på Fulham med knappa halvtimmen kvar såklart hjälpte en del.

Det är dock inte Villas senaste match, utan man kommer från en veckomatch i Champions League. Där besegrades Bologna med 2-0 och man har en så länge navigerat CL och PL-fotbollen på ett fint sätt.

Bortalaget Bournemouth kommer senast från en rejäl skalp i Premier League när man slog Arsenal med 2-0 på hemmaplan. Likt Aston Villa fick man en hel del hjälp i den matchen efter Arsenals röda kort efter bara en halvtimmes spel. Det behövde dock fortfarande göras, och det gjorde man på ett väldigt fint sätt.

Bournemouth har varit väldigt svåra att sia om hittills i år. Resultatraden har varit väldigt inkonsekvent, där man de senaste sex omgångarna stått för tre segrar och tre förluster. Jag tycker att man har ett bättre lag än siffrorna visat hittills, vilket man visade senast mot Arsenal.

Villa ångar på

Känslan är att Aston Villa har hittat formen rätt ordentligt. Man har inte förlorat en fotbollsmatch sedan torsken mot Arsenal i omgång 2 av Premier League, och har endast kryssat två matcher fram till nu.
Det roteras inte speciellt mycket i elvan men hittills har det fungerat, och jag har tyvärr svårt att lita på detta Bournemouth ännu trots segern mot Arsenal senast.

Hemma på Villa Park är Aston Villa såklart favoriter, men jag tycker fortfarande att 1.85 hos bet365 är tillräckligt bra för att hoppa på. Jag tycker även att defensiven ser bättre och bättre ut.

Bournemouths bortaspel den här säsongen har även inte varit speciellt roligt alls. Man står på endast en seger på bortaplan hittills den här säsongen i alla tävlingar.

Jag tycker som sagt att Bournemouth är bättre än sin poängskörd hittills, men jag ställer mig tveksam till att det är på Villa Park mot ett Aston Villa fullt med självförtroende som man tar sin andra raka seger för första gången den här säsongen.
Aston Villa rak seger till 1.85 testas till 1.85 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip