Speltips: Bayern Munchen rak seger till 1.75 hos bet365 .

Aston Villa springer in i rejäl patrull när man ställs mot Bayern Munchen under onsdagen i Champions League!

Aston Villa har fått en fullt godkänd start på Premier League-säsongen. Man ligger för tillfället femma efter sex spelade omgångar där man endast åkt på en förlust hittills i ligaspelet mot Arsenal. Under helgen kommer man dock från ett lite oväntat poängtapp på bortaplan mot Ipswich. 2-2 slutade den matchen efter en rätt svag prestation av Villa och krysset var tillslut fullt rättvist i mina ögon.

Det blir spännande att se hur mycket Unai Emery vågar rotera i elvan under detta tajta matchande, för det är inte världens bredaste trupp han sitter på. Premiären i Champions League blev dock väldigt fin, där man besegrade Young Boys med klara 3-0 på bortaplan.

Bayern Munchen har den senaste tiden imponerat stort under nye tränaren Vincent Kompany. Man leder Bundesliga efter fem omgångar, men kommer senast från ett kryss mot förra årets mästare Bayer Leverkusen. Bayern var dock det bättre laget i den matchen och förtjänade nog tillslut segern.

Kan Bayern fortsätta prestera den fotbollen man gjort hittills under Kompany går man en väldigt fin säsong till mötes.

Bayern blir för starka

Jag gillar verkligen spetsen som finns i Aston Villa med Watkins, Rogers och supersub Duran, men jag är som sagt lite orolig för bredden i truppen. Mot Ipswich ställde man upp med bästa möjliga lag och det vore konstigt om man inte kommer till den här matchen med lite trötta ben i alla fall.

Bayern Munchen ställde även de ett starkt lag på banan under helgen, men bredde där är som alla vet otrolig.
Det känns även som Kompany har hittat rätt relativt fort med sitt lag. Inför matchen mot Leverkusen hade man en resultatrad på 6-1, 9-2 (!) och 5-0 i de tre matcherna innan. Makalösa siffror.

Krysset mot Ipswich i helgen var inte vad Villa hade hoppats på och behövt inför den här matchen mot Bayern Munchen, och bara för att man nu spelar på hemmaplan tror jag inte det är tillräckligt.
Det raka spelet på Bayern Munchen testas till 1.75 hos bet365 !

Om man inte tycker det smakar gott behöver inte ett överspel vara dumt heller, med tanke på Bayerns otroliga offensiv och Aston Villas ändå fina spets!

This is the stats tab
This is the post tip