Torsdagen bjuder på londonderby när West Ham gästar Arsenal.
Mitt speltips: West Ham att göra över 0,5 mål i matchen. Lucky Sports .
För den som vill fungerar båda lagen att göra mål rätt så bra också till ungefär 20 punkters högre odds. Jag väljer dock enbart West Ham att göra mål. Samma spel som Arsenal att inte hålla nollan.

I ligaspelet har West Ham nätat i 16/18 matcher. Själva spelet är inte alltid briljant, men med Bowens snabbhet, Ward-Prowses fot och Paquetas passningsspel finns alltid vapen. Ta bara helgens vinst mot Man United där West Ham skapade ytterst lite långa stunder. Men så visade Paqueta lite brasse-klass i en situation och Bowen tryckte in målet.

Utöver de redan nämnda spelarna finns också Ajax-nyförväret Kudus, som varit extremt formstark senaste veckorna. Bör kunna få en del ytor bakom Arsenals offensivt fine men defensivt fragile vänsterback Zinchenko.

Så jag tror inte West Ham kommer ha särskilt mycket mot att stå lågt runt eget straffområde här medan Arsenal trycker på. De kommer få sina omställningslägen.Arsenal har släppt in mål i 11/18 ligamatcher den här säsongen. På Emirates har de släppt in mål i 6/9. Lag som Nottingham, Fulham, Burnley och Wolves har samtliga gjort mål borta mot Arsenal. Gunners har seriens kanske bästa backlinje, men det är kanske framför allt på bortaplan det visar sig - när Arteta spelar med mer kontroll och mindre risk. Hemma på Emirates brukar Arsenal blåsa på och då kan det uppstå farliga ytor för motståndarna. Förra hemmamatchen mot Brighton var ett bra exempel:
Artetas gäng hade nästan total kontroll på matchen och skapade mängder av lägen. 1-0-ledningen välförtjänt och de hade fortsatt kontroll. Men det räckte med 10-15 bra Brightonminuter för att de Zerbis gäng skulle skapa ett par riktigt vassa målchanser.

Så i en liga där det knappt hålls några nollor den här säsongen är Arsenal bland de bättre rent defensivt. Men jag är inte helt övertygad trots allt, inte minst vad gäller Raya i kassen. Saknar dessutom Havertz som är avstängd, hans längd kommer saknas i defensivt straffområde på West Hams fasta situationer, inte minst eftersom Trossard lär ersätta.

I sex av de senaste sju inbördes har West Ham gjort mål. Nu lägger jag ingen vikt vid det, jag tror bara att de har bra vapen för att kunna såra Arsenal minst ett par gånger under den här matchen och att de kommer kunna leda till ett mål.

Speltips: West Ham att göra över 0,5 mål.

This is the stats tab
This is the post tip