Speltips: Arsenal vinna och hålla nollan till 1.80 hos bet365 .

Arsenal mot Southampton står på menyn under lördagen!

Arsenal har återigen stått för en fin inledning på säsongen. Delad andraplats i Premier League tillsammans med Manchester City, en poäng bakom Liverpool, samt en 2-0 seger mot PSG i Champions League i ryggen.
Spelschemat under början av säsongen har även inte varit det lättaste. Nu står man dock inför två ganska fördelaktiga matcher i Premier League, där man ställs mot Bournemouth efter denna matchen mot Southampton. Att ha plockat den poängsumman man gjort hittills är väldigt starkt, speciellt utan lagkapten Martin Ödegaard.

Southampton har väl inte fått någon superöppning på sitt återtåg till Premier League. En poäng på de inledande sex omgångarna. Spelschemat har även varit väldigt fördelaktigt, vilket gör poängskörden extremt svag. Om det är en överraskning? Nej, det är det nog inte. Truppen är nog tyvärr för svag för att kunna hålla sig kvar, och när man inte ens vinner matcher mot Ipswich på hemmaplan får man det tufft.

Man kommer senast från en 3-1 förlust mot Bournemouth på bortaplan, där man låg under med 3-0 redan efter 40 minuter.

Klasskillnad

Innan PSG-matchen hade Arsenal det faktiskt ganska tufft på hemmaplan mot Leicester. 2-0 i halvtid blev helt plötsligt 2-2, innan Leandro Trossard och Kai Havertz gjorde 3-2 och 4-2 på tilläggstid av matchen.

Nu ställs Arsenal mot, enligt mig, ligans sämsta lag. Southampton har varken kvalité offensivt eller defensivt för att störa speciellt många lag i den här ligan, och när man reser till Emirates och ställs mot ett Arsenal med självförtroende ska det inte vara något snack.

Det kan komma någon form av rotation i Arsenal på grund av det tajta matchandet för tillfället, men vi har också sett att Arteta inte är det största fanet av att snurra i startelvan mer än han behöver.
Jag tror man ställer upp med i princip bästa möjliga lag, och då ställer man upp med bästa möjliga backlinje ska inte Southampton kunna hota Arsenal.

Arsenal ska vinna den här matchen. Så är det bara. Jag tycker dock även att Southamptons offensiv är för svag, och nu ställs man mot Premier Leagues kanske bästa defensiv. Då tror jag även att Arsenal håller nollan.
Arsenal vinner och håller nollan testas till 1.80 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip