Speltips: Liverpool rak seger till 2.95 hos X3000 .

Hela Premier League-omgångens smällkaramell tar plats under söndagskvällen när Arsenal välkomnar Liverpool på besök till Emirates Stadium!

Det brinner ganska rejält i hemmalaget Arsenals trupp för tillfället. Ödegaard är borta sedan länge, Bukayo Saka har missat två raka matcher och nu är även Timber och Calafiori tveksamma till spel. Lägg därtill en avstängning på Saliba och vi har en Arsenal-trupp i spillror.

Senast i ligan gick Arsenal på pumpen för första gången i ligan i år. Drygt en timme med en man mindre mot Bournemouth blev för tufft och man fick tillslut kapitulera med 2-0. Prestationen innan det röda kortet var dock inte heller super.
Man har dock spelat Champions League-fotboll efter det där man med nöd och näppe slog Shakhtar Donetsk med 1-0 på hemmaplan.

I bortalaget, och tillika serieledande Liverpool, är minerna muntrare. Övergången från Klopp till Slot har gått smidigare än man trott och man står nu på åtta raka segrar i alla tävlingar. Något som tagit stora kliv under Slot är Liverpools försvarsspel, som ser bättre ut än på väldigt länge.

Chelsea besegrades med 2-1 på hemmaplan i förra omgången av Premier League vilket var en fin seger, men man har även hunnit med att slå Leipzig i Champions League med 1-0 under veckan.

Tunga tapp i Arsenal

Trots att Arsenal har hemmaplansfördelen har jag väldigt svårt att inte ge Liverpool fördelen i den här matchen. Arsenals trupp är som sagt rejält sargad och det är inga truppspelare som är borta, utan det är viktiga spelare för Arsenal.
Saka, Timber och Calafiori är som nämnt tveksamma till spel och någon av dem kan mycket väl komma till spel. Jag har dock väldigt svårt att se samtliga spela, och då blir Arsenal betydligt mycket sämre.

Liverpools form är som sagt extremt fin och defensiven fortsätter att imponera extremt mycket. Utan både Saka och Ödegaard har jag extremt svårt att se hur Arsenal ska kunna hota Liverpool på ett tillräckligt bra sätt.

Hade dessa lagen ställts mot varandra på Emirates Stadium med friska och krya trupper hade jag gett Arsenal goda chanser, trots Liverpools fina form.
Jag tycker och tror dock att Arsenals skadeskjutna trupp blir för tunn för att ge Liverpool den typen av match.
Med de förutsättningarna tycker jag att 2.95 på den raka Liverpool-segern är alldeles för bra för att inte testa, och jag gör det hos X3000 !

This is the stats tab
This is the post tip