Speltips: Bukayo Saka målskytt i matchen till 2.25 hos Quick Betting.

Arsenal ska vrida om skallarna efter utskjutningen förra veckan mot Manchester City när man nu ställs mot Leicester hemma på Emirates Stadium under lördagen!

Vi tar dock start i Leicester! Nykomlingen har ännu inte vunnit i sin återkomst till finrummet, men står trots allt på tre kryss och därmed tre inspelade poäng på de inledande fem omgångarna.
Under veckan kommer man från en seger på straffar mot League 2 laget Walsall. Man matchade även en rätt stark elva i den matchen, så något av ett snedsteg trots avancemang får vi ändå säga att det var.

Leicester har blandat och gett hittills den här säsongen i Premier League. Kryssen mot Tottenham och Crystal Palace får ses som rätt starka poäng, och man står ännu utan ett rejält bottennapp rent resultatmässigt. Förlusterna hittills är två 2-1 förluster mot Aston Villa och Fulham, så man har trots allt varit med i matcherna.

Arsenal kommer som sagt från en rejäl genomkörare förra helgen i Premier League mot Manchester City. Ett rött kort på Trossard innebar spel med 10 spelare i drygt en halvlek, men det tog ända till matchens sista spark innan City lyckades kvittera. En heroisk försvarsinsats som var väl värd en poäng på Etihad Stadium.
Under veckan har även Arsenal spelat i ligacupen, och det mot Bolton hemma på Emirates Stadium. 5-1 slutade matchen och det var aldrig någon fara på torpet, samtidigt som man roterade stora delar av elvan.

Dags för Bukayo Saka

Tyvärr för Leicester tror jag man blir rätt chanslösa här mot Arsenal. Spelmässigt har jag inte imponerats särskilt hittills, och nu ställs man mot ett motstånd som ska kunna straffa Leicesters rätt svaga defensiv.

Leicesters spelschema i inledningen av säsongen har varit väldigt fördelaktigt, och Arsenal blir det första stora testet efter Tottenham i premiären.
Jag tycker dock att man ställde upp med en lite väl stark elva mot Walsall i veckan, och jag ställer mig frågande till om man ens har fullt hopp på poäng här mot Arsenal.

Arsenal lär även vara revanschsugna efter det sena poängtappet mot City förra helgen, där specifikt Bukayo Saka ser detta som en fin match att få igång målskyttet. Han står endast på 1 mål hittills den här säsongen.
Jag tycker dock att han har sett bra ut i spelet, och jag tror detta är en perfekt match för Saka mot ett svagt Leicester-försvar. Han lär ställas mot danske Viktor Kristiansen ute till höger, och då tror jag det blir åka av.

Ett målspel att hålla i handen är alltid kul, och jag lägger mitt hopp hos Bukayo Saka till 2.25 hos Quick Betting!

This is the stats tab
This is the post tip