Kan detta vara kvalets ojämnaste match? Mycket möjligt!

Argentina spelar trots allt hemma, framför fanatiska fans och har en Messi tillbaka i spel på argentinsk mark.

De regerande världsmästarna tappade poäng i den senaste matchen borta mot Venezuela. Låter rätt illa, och visst är det det, men inte alls så farligt som många kanske tror. Venezuela har trots allt blivit ett kompetent landslag som är svåra att slå. Argentina borde dock vinna sådana här matcher, även om gräsmattan bestod av mestadels vattenpölar.

Underlaget passade Venezuela långbollar mycket bättre och Argentina lyckades inte neutralisera motståndarna med sitt bollinnehav. Viktig poäng för Venezuela mot tuffast möjliga motstånd!

När allt kommer kring så är dock Argentina ett urstarkt kollektiv som levererar det som krävs nästan match in och match ut.

Tre segrar i rad!

Bolivianerna kommer till den här matchen i gott slag. 

De har vunnit, för första gången sedan VM-kvalet ändrade format, 3 matcher på raken. De tog en finfin skalp senast då de slog Colombia med 1-0 trots att man spelade med en man mindre under större delen utav matchen.

Bolivianerna lyckades, som så många gånger förr, utnyttja höjden till sin fördel mot en motståndare som är flertalet klasser bättre. Poängen var dock aningen turlig då Colombia missade den ena sjukare målchansen än den andra.

Trots dessa tre segrar, där det som kanske imponerar mest är bortasegern mot Chile (första någonsin), så är det ett ytterst begränsat landslag vi talar om, något vi fick se i senaste Copa America där varje match spelades ish på neutral plan.

Argentina är oerhört försvarsstarka samtidigt som de har ett ruggigt grundspel, Krydda det med Lionel Messis magi så förstår de flesta att det rör sig om ett lag av absolut högsta nivå. 

Argentina vinner detta ENKELT även om Messi inte skulle vara i gammalt gott slag. Argentina över 1.5 mål + båda lagen gör mål: nej @ 1.72 får sig 1.5U hos bet365 .

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip