Stormakten Real Madrid är på jakt efter en andra raka seger i den spanska La Liga när de gästar Almeria på Power Horse Stadium. Medan Almeria förlorade premiären hemma tog Real Madrid tre viktiga poäng på resande fot. I och med att formen är på plats inledningsvis bör en svagare motståndare som Almeria bara skötas av. Därför får Real Madrid mitt speltips i matchen.

I grevens tid lyckades Almeria hålla sig kvar i den högsta divisionen i Spanien förra säsongen. Även denna säsong väntas de kriga för sin överlevnad. Inte minst med tanke på den svaga starten. Almeria bjöd Rayo Vallecano på två straffar - något som Isi Palazon och Randy Nteka förvaltade väl. Trots ett stort bollinnehav lyckades Almeria aldrig bryta ner sitt motstånd. Offensiven lyste med sin frånvaro. Speciellt då anfallsstjärnan El Bilal Toure har sålts till Atalanta.

Lättare blir det inte heller att näta mot Real Madrid, som åkte hem från San Mames med att ha hållit nollan. Trots att X-faktorn Karim Benzema har lämnat och målvakten Thibaut Courtois har skadat sig tilläts inte Athletic Bilbao avfyra fler än ett skott på mål. Real Madrid kontrollerade matchen utmärkt - efter att ha nätat tidigt två gånger om genom Rodrygo Goes och Jude Bellingham. Eder Militao utgick med en skada men Antonio Rüdiger är en fullgod ersättare.

För stor klasskillnad mellan lagen?

Tränaren Vicente Moreno har Leo Baptistao och Martin Svidersky på skadelistan. I truppen finns lite kvalité ändå, som skulle kunna bjuda på kamp. Dock är Real Madrid flera klasser bättre, med spelare som Jude Bellingham i högform. Marknaden har gästerna som megafavoriter till seger. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid vinner över Almeria med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Till lite mer än dubbla pengar i odds.

Speltips Almeria - Real Madrid:
2 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 2.05 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip