Stormöte i Allsvenskans sista omgång mellan två lag som nog inte är supernöjda med hur deras säsonger utspelat sig.

AIK kommer till den här matchen i jakt på seger. Tre poäng är det ända som räknas, då det är ett måste om man vill nå fjärdeplatsen som kan komma att bli viktig under nästa säsong. Så någon handbroms kommer det nog inte dras i från AIKs sida speciellt länge.

Elfsborg är inte heller ett lag som drar i handbromsen speciellt ofta, trots att man i vissa matcher ligger lite lägre och lägger mycket vikt vid sina omställningar. Man kommer till Solna med tre raka segrar i ryggen och en betydligt bättre höst jämfört med våren.

En viktig faktor att ha i åtanke är även att Mikael Lustig, Sebastian Larsson och Per Karlsson gör sina sista matcher i karriären. Det innebär så klart att trion vill avsluta med en seger i sin sista match i karriären.

Det ska tilläggas att AIK har ett fint facit mot Borås-laget, då senaste förlusten mot Elfsborg kom 2020. Innan den får vi gå tillbaka hela vägen till 2015.

AIK kommer till spel utan avbräck några nya avbräck, medans Elfsborg hoppas få tillbaka Michael Baidoo som missade senaste matchen på grund av sjukdom.

En match som betyder så pass mycket på så pass många sätt som den här matchen faktiskt gör för AIK, nej, jag har svårt att se att AIK inte vinner här.
Får man då AIK rak till hela 2.10 på hemmaplan, då tar jag det!

Spel: AIK rak seger till 2.10 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip