Det är lika tajt i den östra konferensen, men inte när det gäller toppseedning, eftersom Celtics har dominerat i år, utan vad gäller sista platsen in i slutpelet kontra att spela play-in. Just Sixers som vunnit sju raka matcher (superstar Embiid kom tillbaka efter skada) och har en bra chans att spela till sig en slutspelsplats.

Sixers kommer köra över kvällens motståndare, men som sagt; linan är inte tilltalande. Jag gillar dock överspelet på totalen i matchen och väljer att spela Ö212.5 poäng till oddset 1.71 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Nets är som sagt borta från såväl slutspel som play-in. Deras försvarsspel har varit under all kritik i år. Rebuild nästa år.

2. Sixers har vänt på steken efter att center Embiid är tillbaka. Deras offensiv levererar, men defensiven har varit grymt bra och särskilt senast mot Magic.

3. Sixers lär spela på sin allra bästa nivå i afton, eftersom de (som Nuggets i västra konferensen) vill ha en stark insats med sig in i slutspelet.

4. Nets har aldrig spelat bra mot Sixers och det har att göra med att de ej haft något svar för center Embiid. Han har snittat ca 30 poäng mot Nets.

5. Nets har också på tok för många spelare på skadelistan i afton.


Sixers kommer vinna och spelvärdet finns i den totala poängen i matchen. Jag spelar Ö212.5 poäng till oddset 1.71 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip