USA gör precis det som alla vill att de skall göra; de vinner sina matcher och de vinner dem med stora marginaler. 

Först betvingade man Serbien med Jokic (vinst med +26 poäng) för att sedan besegra South Sudan med 17 poäng. USA är bra. Riktigt bra. Det är åldersmännen i USA som haft förtur hittills av HC Kerr. LeBron James spelar som vanligt riktigt bra och Kevin Durant har bästa snittet per match med 18.5 poäng per match. Det här laget har bara använt 75% av sin fulla kraft hittills och det kommer vi få se i slutspelet.


Idag är min känsla att HC Kerr kommer varva sina spelar mer och med det sagt, då tror jag också att totalen kommer gå under 188.5 poäng totalt.

Värt att notera:

1. USA har som sagt sett riktigt bra ut och det på halv gas. Puerto Rico är en munsbit, vilket oddsen i Vegas berättar, då linan ligger på USA -32.5 poäng.


2. Puerto Rico kommer vara taggade över att få möta USA och de kommer säkert fokusera mer på att se hur USA spelar ut dem framför att leverera in sin bästa insats. Skämt åsido; det är många idoler för puertoricanerna som spelar för USA. Fokus är att försöka stå upp och göra så gott de kan.


3. USA är 28-3 mot Puerto Rico. Senaste gången Puerto Rico vann var 2005.


4. USA har snittat 106.5 poäng per outing, samtidigt som Puerto Rico bara nått 72.5.


Jag tar under 188.5 poäng totalt i matchen till oddset 1.91 hos Unibet .com. Kliv inte på spelet USA -32.5 poäng. Jag tror inte USA kommer lägga den energin för att blåsa ut Puerto Rico. Spela då hellre på +32.5 poäng Puerto Rico.


/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip