På onsdag startar NBA-säsongen för 2024/25 upp.

Det var en riktigt spännande säsong 2023/24, där mitt tips på Boston Celtics landade rätt, vilket var kul att se. Celtics var "chefer" under grundsäsongen från dag 1. Lagets mix var bra innan, men när man tillförde Holiday och Porzingis till truppen kändes det som att Celtics var en klar och tydlig contender. Det är också värt att nämna att Boston Celtics trupp är helt intakt från fjolåret. Det är starkt att bygga ett sådant lag i den penningstinna NBA-cirkusen. Det 18 NBA-guldet landade hos Celtics och jag måste säga att jag har stor tilltro till att laget kommer bärga sitt 19 guld. Laget vann hela 64 matcher i fjol och lär inte vara sämre i år.

 
Jag tycker dock det är viktigt att skärskåda det värsta motståndet och för mig är det framför allt två lag; Oklahoma City Thunder och New York Knickerboxers.

 
Thunder är det bästa laget i den västra konferensen enligt mitt sätt att se det. Laget vann hela 57 matcher under fjolåret och då med en trupp som hade en snittålder på 24. Vansinnigt bra jobbat! Lagets stomme bygger på Shai-Gilgeous Alexander och Chet Holmgren som nu fått ett bra år i ryggen. Laget addade Isaiah Hartenstein och det var en perfekt move enligt mig. En duktig, mångfacetterad spelare som kommer trivas under korgen. Han är gritty och backar inte för någon. För mig är Thunder den största motståndaren till Celtics i år. Du får dryga 8 gånger insatsen på Thunder att vinna NBA i år.

Jag vill också passa på att kasta in New York Knicks som en kantboll för NBA-titeln även om jag kan tycka att laget kanske är ett litet steg bakom Celtics, MEN Knicks management svingade rejält under offseason och såg först till att signa en förlängning med framför allt Brunson och Anunoby. Därefter trejdade man för superstar Bridges, Payne och Timberwolves stjärna Karl-Anthony Towns. Exemplariskt skött av Knicks management och med Bridges och Towns i förstafemman har Knicks ett lag som skall vara med och häxa om titeln. Du får ca 9 gånger insatsen på Knicks.


Jag kommer spela på Celtics för en two-peat eller mer korrekt; back-back till oddset 4 gånger degen hos bet365 .com med vetskapen om att senast Celtics lyckades med den bedriften var 1968-69.


/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip