Game 4 i afton och Celtics har en mycket god chans att vinna fyra raka matcher mot Mavericks. En s.k. sweep. Är det möjligt? Ja; jag tycker det. I game 3 fick vi se många gamnackar hos Mavericks spelare och där kanske den bäste av dem alla, Luka Doncic blev utfoulad. Han var på dåligt humör genom hela matchen och domarna fick veta att de levde även om de skötte det riktigt professionellt. Jag ser inte en enda tendens som gör att jag tror på en Mavericks seger, trots att de har hemmaplan. Celtics är på tok för bra på alla nivåer och de VILL vinna.

Jag har satt tre raka vinster och speltips gällande Celtics och jag spelar dem igen. Jag tar Celtics -1 till oddset 1.90 hos bet365 .com och därmed vinner Celtics NBA-finalen i fyra raka matcher. 

Värt att notera:

1. Celtics är har inte förlorat på bortaplan genom hela slutspelet. Notera det.

2. Celtic är 5-0 mot Mavericks i år. Det är starka papper.

3. Celtics superstar Jayson Tatum har sjuka stats i s.k. "closeout games". Han har snittat; 25 poäng, 9 returer och 5 assist. Med den statistiken leder han hela NBA vad gäller poäng. Bäst när det gäller således.

4. Mavericks då? Självklart spelar de för sin heder, men det är ett gäng förlorade själar i nuläget. 0-3 i baken är omöjligt och därav tunga gamnackar inför kvällens outing. Jag tror inte att det längre "tror" på sig egen förmåga och det i sig är ett givet mörker.

5. Mavericks offensiv snittade 117 poäng under grundspelet. Mot Celtics (...ja; Celtics gör dem sämre) snittar de 107 poäng framåt. Det räcker inte.

6. Mavericks lineup utöver Doncic och Irving har lyst med sin frånvaro. När Mavs inte får någon hjälp från de andra spelarna, då är Celtics alldeles för bra.

7. Min känsla är att Celtics kommer skjuta och sänka många trepoängare i afton. När laget sätter minst 10 trepoängare under en och samma match, då är laget 41-1.


Jag kan inte se något annat än en komplett s.k. "sweep" från Boston Celtics sida. Celtics är bättre på samtliga nivåer i nuläget, har 3-0 mot ett Mavericks som ser allt annat än fräscha och pigga ut. Nej; spela på Celtics igen. Jag gillar oddset 1.90 när jag tar Celtics -1 hos bet365 .com. Boston Celtics blir således årets NBA-mästare och många fina långtidsspel för mig att lösa ut.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip