Jag klarade mig bra på Jazz (20-5) igår och ämnar faktiskt fortsätta med dem idag också, då de tar emot Wizards (15-15) som sett allt annat än bra ut på sin "road trip". Senast de är lagen möttes körde Jazz över dem med +25 poäng och idag spelar Jazz på hemmaplan och är revanschlystna efter gårdagens debaclet. Mitt spel med +118,5 poäng gick vägen, men Jazz lyckades inte stänga matchen och föll på eget grepp. Det lär inte ske igen.

Jag spelar Jazz Ö116,5 poäng i afton till oddset 1,93 hos LeoVegas .

Värt att notera:

1. Jazz "gav" bort segern mot Spurs igår och därmed tog segerraden slut. De hade hela åtta raka vinster innan outingen mot Spurs. Jazz ledde med 14 poäng i halvtid och då får man inte tappa det. Kudos till Spurs som kom tillbaka bra, men återigen; Jazz gav bort denna. De som får lida för det är Wizards.

2. Jazz Mitchell landade på 27 poäng, trots att han satte 10/23 = en dålig outing för att vara honom. Han kommer inte göra två dåliga matcher i rad och Wizards defensiv har lämnat en hel del att önska över den senaste tiden.

3. Vad säger vi då om Wizards? De chockade NBA genom att vara 10-3 efter 13 spelade matcher. Det är länge sedan nu med tanke på att klubben står på 15-15. Deras spel på bortaplan har inte varit en angenäm syn. De har förlorat tre matcher på bortaplan (av sex möjliga) nu och i afton möter man kanske ett av ligans topp 3 lag = Wizards får det jobbigt.

4. Jazz har snittat på 125,4 poäng framåt över deras nio senaste matcher. De är ligans nummer 1 vad gäller poäng framåt. Samtidigt har Wizards tillåtit i snitt 113 poäng över deras sex matcher på bortaplan. Notera det.

5. Wizards har ässet Beal som producerar, men sedan är det "fattigt" bland övriga. Det gör att Wizards kommer få stora bekymmer med att orka stå emot Jazz offensiv. De har fler vapen att tillgå.

Jag tycker det är ett riktigt bra spelvärde i att Jazz gör Ö116,5 poäng i afton, dels för motståndet, men också att Jazz spelare är förbannade efter gårdagens förlust. De är motiverade de luxe. Jag spelar som sagt att Jazz gör Ö116,5 poäng hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip